Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu, pusă pe glume când a aflat cu cine joacă în optimi la Roland Garros: "Pe bune? Eram pregătită de altceva!"

Bianca Dumitru

Actualizat 29/05/2022 la 16:07 GMT+3

Irina Begu s-a calificat azi în faza optimilor de finală la Roland Garros după un meci excepțional reușit în fața franțuzoaicei Leolia Jeanjean. După victorie, românca a oferit un interviu pentru Eurosport în care a vorbit despre următoarea sa adversară și despre obiectivul ei.

Rezumatul victoriei senzaționale obținute de Irina Begu în turul 3 la Roland Garros, cu Jeanjean

Irina Begu și-a egalat astăzi cea mai bună performanță din carieră la Roland Garros, românca reușind calificarea în faza optimilor de finală la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Unibet - Roland Garros 2022
Sportiva de pe locul 63 WTA a trecut în două seturi, scor 6-1, 6-4, de Leolia Jeanjean (locul 227 WTA), una dintre favoritele gazdelor, iar pentru un loc în sferturi o va înfrunta pe învingătoarea din disputa Jessica Pegula - Tamara Zidansek.
La conferința de presă de după meci, Irina Begu s-a arătat surprinsă că nu va juca împotriva Igăi Swiatek, spunând că se aștepta ca următoarea sa adversară să fie poloneza din fruntea clasamentului WTA.
"Pe bune? Cu Pegula sau Zidansek? Am crezut că joc cu Swiatek (râde). Nu știu de ce am crezut asta, nu mă uit pe tablou înainte de turnee, dar eu eram pregătită pentru Swiatek acum (râde)", a declarat Begu.
Ulterior, într-un interviu exclusiv pentru Eurosport România, sportiva a vorbit despre posibilele sale adversare, mărturisind că va da totul pentru a fi pregătită indiferent de sportiva pe care o va întâlni în optimile Roland Garros.
"Nu am preferințe cu privire la adversara din optimi. Am jucat recent cu Pegula, știu cum joacă. Cu Zidansek, în schimb, nu am jucat niciodată. Mă voi uita la meciul lor și voi încerca să mă pregătesc cât mai bine pentru partida din optimi, indiferent de cine o să câștige", a spus Irina Begu.
Citește și:

Irina Begu, cu gândul la un sfert de finală la Roland Garros

În plus, după calificarea în optimile Roland Garros, românca s-a arătat încântată de faptul că a ajuns în a doua săptămână a Grand Slam-ului parizian. Jucătoarea de tenis a dezvăluit care este marele său vis, pe care vrea să și-l îndeplinească în această vară:
"Mă simt foarte bine, este un rezultat extraordinar și nu vreau să mă opresc aici. Vreau să-mi îndeplinesc visul de a juca minim un sfert de finală la un turneu de Grand Slam, așa că o să fac tot ce pot să îmi îndeplinesc acest obiectiv", a dezvăluit Irina Begu, în exclusivitate pentru Eurosport România.
picture

Begu, primele impresii după calificarea în optimi la Roland Garros, pentru a doua oară în carieră

În optimile turneului de pe zgura pariziană, românca o va înfrunta pe învingătoarea din disputa Jessica Pegula - Tamara Zidansek, într-un meci care va avea loc luni, de la o oră care va fi anunțată în cursul zilei de mâine.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo