Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Federer și Nadal, comparați cu instrumente muzicale de Djokovic! Răspunsul genial oferit de Nole la Roland Garros

Irina Aldea

Actualizat 30/05/2022 la 13:53 GMT+3

Novak Djokovic a fost rugat la Roland Garros să compare fiecare membru al grupului select The Big Three cu un instrument muzical, iar răspunsul oferit de Nole a stârnit râsete la conferința de presă.

Novak Djokovic e în sferturi la Roland Garros! Liderul mondial, victorie cu Diego Schwartzman

Novak Djokovic a fost rugat la conferința de presă de după meciul cu Schwartzman să compare fiecare membru al Big 3 cu un instrument muzical, răspunsul său stârnind râsete din partea jurnaliștilor. Dacă pe sine s-a comparat cu un saxofon, pe Roger Federer l-a comparat cu o vioară, iar lui Rafael Nadal i-a atribuit o chitară electrică.
Liderul mondial din ATP a explicat că toată lumea l-ar asemăna pe Federer cu o vioară, făcând aluzie la stilul de joc al elvețianului care pare fără efort și grațios, asemănător cu instrumentul cu coarde. În cazul lui Nadal, Djokovic a mers pe varianta chitară electrică și tobe - ambele instrumente cunoscute pentru intensitatea lor.
CITEȘTE ȘI:

Federer și Nadal, comparați la Roland Garros cu instrumente muzicale de Djokovic

"Roger este o vioară, cred că toată lumea ar alege asta. Pentru Nadal am nevoie de ceva energic, așa că să spunem chitară electrică sau tobe", a declarat Novak Djokovic. Nici pe sine nu s-a neglijat și a spus că pentru el ar alege o orchestră, indicând faptul că în joc are un amestec de mai multe abilități și temperamente. Cu toate acestea, Djokovic s-a mulțumit cu saxofonul, subliniind versatilitatea acestuia: "Și eu însumi sunt un pic din toate, așa că aș fi o orchestră, hahaha. Nu, hai să spunem saxofon, pentru că se potrivește cu orice tip de muzică", a adăugat sârbul.
Novak Djokovic se va duela marți la Roland Garros cu marele său rival, Rafael Nadal, pentru a 59-a oară în circuit, un record absolut. În acest moment, sârbul conduce cu 30 la 28. Cei doi s-au întâlnit la Roland Garros la ultimele 2 ediții. În 2020, Nadal a câștigat în marea finală, iar în 2021, Djokovic s-a impus în semifinale. Acum, iată, cei doi super-campioni se întâlnesc în sferturile de finală într-un meci care se anunță a fi foarte spectaculos.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 30 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo