Iga Swiatek face legea la Roland Garros pe tabloul feminin. Sportiva din Polonia e în sferturile de finală la Paris, iar azi sărbătorește împlinirea vârstei de 21 de ani. Liderul mondial din WTA are zi liberă azi, astfel că poate sărbător cum se cuvine. Aflată la conferința depresă, Swiatek a vorbit despre ce va face azi, în afară de antrenamente și pregătirea pentru meciul cu Jessica Pegula.
Cea mai bună jucătoare de tenis din lume a subliniat că își va sărbători ziua de naștere la televizor, pentru că va urmări duelul din sferturile de finală de la Roland Garros, între Novak Djokovic și Rafael Nadal. Într-o rubrică specială pentru BBC, Swiatek, care e mare fană Nadal, a dezvăluit că îi va ține pumnii ibericului la partida de diseară.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Swiatek, criticată aspru pentru înfrângerea cu Cornet de la Wimbledon: "E un dezastru, nu-mi explic"
IERI LA 09:24

Iga Swiatek îi face galerie lui Nadal la meciul cu Djokovic, la Roland Garros

"Victoria cu Zheng este un fel de cadou de la mine pentru mine, de ziua mea. Cât despre sărbătoare, am auzit că echipa mă va surprinde, dar eu nu am de gând să fac o petrecere. După cum știe toată lumea, sunt fanul lui Nadal și îi voi urmări meciul împotriva lui Djokovic. Nu voi fi pe teren, dar voi urmări meciul la televizor și îl voi susține", a spus sportiva din Polonia.
În această seară vom asista la episodul cu numărul 59 al celei mai spectaculoase rivalități din istoria tenisului mondial masculin. Rafael Nadal, câștigător a 13 titluri la Roland Garros, îl va avea ca adversar pe Novak Djokovic, campionul en-titre de la Paris. Super-duelul e programat în sesiunea de seară, nu înainte de ora 21.45, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
CINE CÂȘTIGĂ SUPER-DUELUL DIN SFERTURI LA ROLAND GARROS?
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/05/30/3384381.jpg
Wimbledon
Iga Swiatek, out de la Wimbledon! Poloneza a făcut un meci dezastruos contra lui Alize Cornet
IERI LA 16:42
Wimbledon
Iga Swiatek, victorie muncită la Wimbledon, în turul 2, în fața sportivei de pe locul 138 WTA
30/06/2022 LA 16:54