Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iga Swiatek împlinește 21 de ani. Marea dorință a polonezei în ziua super-duelui Djokovic – Nadal, la Roland Garros

Irina Aldea

Actualizat 31/05/2022 la 13:59 GMT+3

Iga Swiatek împlinește azi 21 de ani și cum e ziua ei liberă, va urmări cu atenție super-duelul dintre Novak Djokovic și Rafael Nadal din sferturile Roland Garros.

Djokovic - Nadal (21:45, Eurosport 1), prezentarea unui meci fără egal!

Iga Swiatek face legea la Roland Garros pe tabloul feminin. Sportiva din Polonia e în sferturile de finală la Paris, iar azi sărbătorește împlinirea vârstei de 21 de ani. Liderul mondial din WTA are zi liberă azi, astfel că poate sărbător cum se cuvine. Aflată la conferința depresă, Swiatek a vorbit despre ce va face azi, în afară de antrenamente și pregătirea pentru meciul cu Jessica Pegula.
Cea mai bună jucătoare de tenis din lume a subliniat că își va sărbători ziua de naștere la televizor, pentru că va urmări duelul din sferturile de finală de la Roland Garros, între Novak Djokovic și Rafael Nadal. Într-o rubrică specială pentru BBC, Swiatek, care e mare fană Nadal, a dezvăluit că îi va ține pumnii ibericului la partida de diseară.
CITEȘTE ȘI:

Iga Swiatek îi face galerie lui Nadal la meciul cu Djokovic, la Roland Garros

"Victoria cu Zheng este un fel de cadou de la mine pentru mine, de ziua mea. Cât despre sărbătoare, am auzit că echipa mă va surprinde, dar eu nu am de gând să fac o petrecere. După cum știe toată lumea, sunt fanul lui Nadal și îi voi urmări meciul împotriva lui Djokovic. Nu voi fi pe teren, dar voi urmări meciul la televizor și îl voi susține", a spus sportiva din Polonia.
În această seară vom asista la episodul cu numărul 59 al celei mai spectaculoase rivalități din istoria tenisului mondial masculin. Rafael Nadal, câștigător a 13 titluri la Roland Garros, îl va avea ca adversar pe Novak Djokovic, campionul en-titre de la Paris. Super-duelul e programat în sesiunea de seară, nu înainte de ora 21.45, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Cine câștigă super-duelul din sferturi la Roland Garros?
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 31 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo