Articol scris de Răzvan Rădulescu
Taylor Fritz l-a înfruntat pentru a patra oară în carieră pe britanicul Daniel Evans. Americanul conducea cu 3-0 în meciurile directe, însă în optimile de finală de la Washington, lucrurile s-au încheiat altfel. După două seturi foarte echilibrate (al doilea a durat o oră și 8 minute), Fritz nu s-a regăsit în setul al treilea și a acuzat temperatura ridicată de la Washington.
Astfel, după 2 ore și 15 minute de joc, Fritz s-a retras. Locul 13 în ierarhia ATP a declarat că în fiecare moment a fost aproape să leșine.
Tenis
Slăbiciunea lui Alcaraz: italienii. Cum l-au transformat eșecurile din 2022 pe spaniol
ACUM 4 ORE

Fritz: "Vederea mea se încețoșează"

Sfertfinalist anul acesta la Wimbledon, Fritz a întâmplinat astfel de probleme și anul trecut, la Toronto. Tenismenul din State a fost aproape să leșine, după ce a vrut să încheie meciul. De atunci, Fritz i-a asigurat pe cei din loja lui că se va retrage ori de câte ori apar simptome similare.
"În ceea ce privește sănătatea mă simt bine. Mă simt jenat că nu pot să termin un meci. Nicio pregătire nu te poate ajuta să joci în astfel de condiții un timp îndelungat. Jocul de la Washington a fost cu siguranță o provocare, dar sunt foarte mulțumit de nivelul meu actual de tenis”, a mărturisit Fritz pe Twitter.
Fritz a spus că a fost aproape în mod constant să leșine. "Astăzi am simțit constant că voi leșina și vederea mea se încețoșase. Îmi pare rău dacă am îngrijorat pe cineva", a încheiat Fritz.
Citește și:
Căldura de la Washington mai face o victimă, după ce în urmă cu două zile, Simona Halep s-a retras din optimile de finală. Fostul lider WTA era condusă cu set și 2-0 de Anna Kalinskaya, iar tenismena din România nu a putut termina partida pe teren. Nu este prima oară în acest sezon când Simo se retrage din cauza temperaturilor ridicate. În optimile de finală de la Australian Open, românca a fost nevoită de asemenea să suporte căldura infernală.
"Îmi place să joc pe căldură, dar nu când e extremă. A fost foarte cald, m-a lovit căldura din primul set și nu m-am simțit bine. Am amețit la un moment dat, mi-a fost rău, mă dureau stomacul, ficatul, la un moment dat cam toate", spunea Halep după optimea de finală cu Alize Cornet, pierdută la Australia Open.
Totuși, calendarul Simonei nu este afectat și va fi prezentă în perioada 8-14 august, în Canada pentru turneul de la Rogers Cup.
National Bank Open
Simona Halep a aflat când va debuta la Toronto! Anunțul făcut de organizatorii Rogers Cup
ACUM 5 ORE
Tenis
Ana Bogdan: "Nu am mai trăit niciodată asemenea senzații până acum! "
ACUM 5 ORE