În urmă cu aproximativ 3 săptămâni, Emma Răducanu era o necunoscută pentru americani. Reprezentanta Marii Britanii cu origini românești își începea ascensiunea în calificările la Flushing Meadows. De atunci, pentru tânăra sportivă în vârstă de 18 ani a urmat o serie impresionantă de 10 victorii, încheiată cu un prim titlu de Grand Slam.

US Open: Top 5 puncte reușite de Emma Răducanu la un Flushing Meadows de vis

Azi, în New York, campioana de la US Open a dat peste un panou gigant cu imaginea ei, în timp ce vizita câteva obiective turistice. "Nu m-am gândit niciodată că voi vedea asta... Cel mai tare lucru!", a fost reacția jucătoarei pe pagina de Instagram.
US Open
Emma Răducanu a donat echipamentul în care a cucerit titlul US Open! Unde va fi expusă ținuta
28/09/2021 LA 11:30
Tocmai prin această transformare spectaculoasă în decurs de 3 săptămâni, Emma Răducanu a ajuns pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Ea a devenit prima jucătoare de tenis din istorie care a pornit din calificări și a câștigat un titlu de Grand Slam.

Emma Răducanu: "Părinții mei au jucat un rol uriaș în educația mea"

"De la o vârstă fragedă am fost mereu crescută pentru a avea forță mentală. Părinții mei au jucat un rol uriaș în educația mea. Au fost destul de duri cu mine când eram tânără și acest lucru mi-a cam dat forma. Cred că acum mă ajută în cele mai mari etape, când ai cu adevărat nevoie", a declarat Emma într-o emisiune la ABC..
Răducanu a descris-o pe mama ei chineză Renee și pe tatăl ei român Ion ca fiind "cei mai duri critici" și "foarte greu de mulțumit". "Dar i-am dat gata cu asta. A fost foarte frumos să vorbesc cu ei după ce am câștigat. Au fost atât de fericiți și mândri de mine", a mai spus campioana în vârstă de 18 ani.
Emma Răducanu este o adolescentă extrem de deschisă, mereu cu zâmbetul pe buze. Este e o sportivă charismatică, extrem de inteligentă și naturală. Într-un cuvânt e "ideală" pentru ca marile branduri să se promoveze prin ea.
https://i.eurosport.com/2021/09/11/3217174.jpg
În funcție de cum îi va evolua cariera, super-specialiști în marketing și publicitate au așteptări uriașe de la Răducanu. Asta pentru că imaginea ei poate fi vândută pe mai multe piețe, nefiind foarte interesantă doar pentru o singură țară, cum e cazul Simonei Halep, de exemplu. Mama Emmei este din China, astfel că piața asiatică poate să îi aducă sportivei câștiguri substanțiale. În plus, faptul că e britanică o face extrem de atractivă și în SUA, lucru evident deja, dacă ne uităm la susținerea de care beneficiază la New York, în tribune.
Mark Borkowski a numit-o, într-un interviu pentru The Guardian, "fata de un miliard de dolari", anticipând că, dacă va continua să câștige turnee la cel mai înalt nivel, poate să devină prima miliardară din tenisul feminin.
US Open
Ilie Năstase, expeditiv față de Emma Răducanu: "Doar cu numele ne putem mândri cu ea!"
20/09/2021 LA 15:24
US Open
Interviu cu "mamaia" Emmei Răducanu, în presa din Anglia! "După Wimbledon i-am spus să renunțe!"
18/09/2021 LA 15:14