Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open duminică după ce a lovit accidental un arbitru de linie cu mingea de joc. Sârbul tocmai își pierduse serviciul și a lovit mingea din nervi la întâmplare, însă aceasta a lovit arbitrul direct în gât cauzându-i dificultăți în a respira.

Arbitrii au decis pe loc descalificarea sârbului iar acest lucru a stârnit imediat reacții în lumea tenisului. Djokovic și-a cerut scuze imediat după meci, emițând un comunicat în timp ce organizatorii turneului au anunțat și ei oficial motivarea deciziei.

US Open
US Open 2020: Topul celor mai tari lovituri câștigătoare
14/09/2020 LA 21:00

Reacția ironică a lui Nick Kyrgios după ce Djokovic a fost descalificat de la US Open

Printre cei care au reacționat s-a numărat și Nick Kyrgios, australianul renumit pentru faptul că este deseori penalizat pe teren de arbitri din cauza unor ieșiri nervoase sau comportamente nesportive.

Kyrgios a scris pe contul său de Twitter: ”Imaginați-vă că eram eu în locul ”glumețului” (Djokovic) la acest incident. Imaginați-vă că loveam un copil de mingi cu mingea în gât... pentru câți ani eram suspendat oare?” a scris el.

Kyrgios a adăugat chiar și un sondaj la care lumea a putut răspunde. Variantele de răspuns sunt 5, 10 sau 20. De departe cea mai votată variantă a fost cea cu 20 de ani, primind aproape 53% din voturi.

US Open
US Open 2020: Topul celor mai tari raliuri de la Flushing Meadows
14/09/2020 LA 16:55
US Open
Top 5 puncte din finala masculină de la US Open 2020
14/09/2020 LA 12:28