Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open duminică după ce a lovit accidental un arbitru de linie cu mingea de joc. Sârbul tocmai își pierduse serviciul și a lovit mingea din nervi la întâmplare, însă aceasta a lovit arbitrul direct în gât cauzându-i dificultăți în a respira.
Arbitrii au decis pe loc descalificarea sârbului iar acest lucru a stârnit imediat reacții în lumea tenisului. Djokovic și-a cerut scuze imediat după meci, emițând un comunicat în timp ce organizatorii turneului au anunțat și ei oficial motivarea deciziei.
US Open
Veste uriașă pentru fanii tenisului! Decizia luată de oficialii US Open
20/06/2021 LA 12:41

Reacția ironică a lui Nick Kyrgios după ce Djokovic a fost descalificat de la US Open

Printre cei care au reacționat s-a numărat și Nick Kyrgios, australianul renumit pentru faptul că este deseori penalizat pe teren de arbitri din cauza unor ieșiri nervoase sau comportamente nesportive.
Kyrgios a scris pe contul său de Twitter: ”Imaginați-vă că eram eu în locul ”glumețului” (Djokovic) la acest incident. Imaginați-vă că loveam un copil de mingi cu mingea în gât... pentru câți ani eram suspendat oare?” a scris el.
Kyrgios a adăugat chiar și un sondaj la care lumea a putut răspunde. Variantele de răspuns sunt 5, 10 sau 20. De departe cea mai votată variantă a fost cea cu 20 de ani, primind aproape 53% din voturi.
US Open
US Open 2020: Topul celor mai tari lovituri câștigătoare
14/09/2020 LA 21:00
US Open
US Open 2020: Topul celor mai tari raliuri de la Flushing Meadows
14/09/2020 LA 16:55