Rafael Nadal va juca cel mai probabil în viitorul apropiat la turneul Masters de la Montreal, în Canada, directorul turneului confirmând că are camerele de hotel rezervate. Rafael Nadal a jucat ultima dată la Wimbledon, unde a fost nevoit să se retragă din semifinala cu Kyrgios din cauza unei rupturi abdominale.
De atunci, Nadal a petrecut timp acasă, în Mallorca, pentru a-și reveni după accidentare și a se pregăti pentru partea a 2-a a sezonului, acolo unde visează fără doar și poate câștigarea celui de-al treilea turneu de Grand Slam al său al anului, US Open. Turneul Masters de la Montreal este prima etapă majoră din această a 2-a parte a sezonului, iar Nadal pare să fie dispus să joace acest eveniment.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Andy Roddick știe cine e jucătorul care se poate compara cu Federer, Nadal & Djokovic: "E singurul"
13/08/2022 LA 11:54

Rafael Nadal se pregătește pentru turneul Masters de la Montreal

Faptul că Rafa Nadal va reveni pe teren la turneul Masters de la Montreal a fost confirmat de directorul turneului: "Nadal își dorește foarte mult să vină la Montreal, iar camerele de hotel sunt deja rezervate. I s-a trimis o ladă de mingi pe care să le folosească până la începutul turneului pentru a se pregăti. El ar trebui să se întoarcă la antrenamente luni".
Nadal însuși nu a comentat cu privire la planurile sale imediate, optând să aștepte și să vadă cum evoluează accidentarea. Este o accidentare delicată, care se poate agrava dacă este supusă la efort, motiv pentru care Nadal s-a retras de la Wimbledon. Dacă ar fi jucat, ar fi putut să agraveze situația mai mult decât era și să rateze o mare parte din partea a doua a sezonului competițional. Turneul Masters de la Montreal are loc în perioada 8-14 august în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Western & Southern Open
Nadal a confirmat prezența la Cincinnati. Spaniolul, pregătiri pentru ultimul Grand Slam al anului
10/08/2022 LA 21:04
Tenis
US Open organizează un eveniment caritabil pentru Ucraina. Nadal și Swiatek, principalele prezențe
10/08/2022 LA 16:56