Taylor Fritz a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei în sferturile de finală de la Wimbledon, dar nu a reușit să se califice în semifinalele turneului. Rafael Nadal l-a învins pe american în cinci seturi, dar nu s-a putut bucura nici el după această partidă.
Accidentat în partida cu Fritz, Nadal s-a retras din turneu înaintea semifinalei cu Nick Kyrgios, astfel încât australianul a obținut deja calificarea în marea finală de duminică.
După acest anunț, mai mulți fani ai americanului au sugerat că acesta ar trebui să îi ia locul lui Nadal în semifinale, dar Fritz nici nu a vrut să audă de acest lucru:
Wimbledon
Kyrgios, convins că ar fi câștigat titlul la Wimbledon cu o singură condiție! De ce a depins totul
29/07/2022 LA 14:35
"Nu, nu caut să mi se ofere lucruri pe tavă. Dacă nu am putut să îl bat (n.r. pe Nadal), atunci nu merit să fiu în semifinale. E foarte simplu", i-a răspuns Fritz unui fan pe contul său de Instagram.
Citește și:

Înfrângerea cu Nadal, cea mai dureroasă din cariera lui Fritz

Taylor Fritz a făcut o partidă foarte bună în sfertul de finală cu Nadal, a condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, dar a pierdut în cele din urmă meciul în supertiebreak-ul setului decisiv.
La finalul partidei de peste patru ore, Fritz a recunoscut că aceasta este cea mai dureroasă înfrângere a carierei:
"Sunt destul de sigur că aceasta e cea mai grea înfrângere din cariera mea. După meci m-am așezat pe o bancă în vestiar și mi-a venit să plâng. Asta nu mi s-a mai întâmplat vreodată după o înfrângere, nu am crezut că îmi va veni să plâng după un eșec. Dar acest eșec doare mai rău decât oricare altul din cariera mea", a spus Fritz după meciul cu Nadal.
Pentru Taylor Fritz, aceasta a fost prima prezență într-un sfert de finală al unui turneu de Grand Slam.
Nick Kyrgios este cel care profită de retragerea din turneu a lui Nadal, urmând să joace duminică în prima sa finală de Grand Slam. Australianul își va afla astăzi adversarul din ultimul act, după semifinala dintre Novak Djokovic și Cameron Norrie.
Partida dintre Novak Djokovic și Cameron Norrie din semifinalele turneului de la Wimbledon va avea loc în jurul orei 17:00, după încheierea partidei din semifinalele tabloului de dublu feminin dintre perechile Ostapenko/Kichenok și Krejcikova/Siniakova.
Wimbledon
Berrettini a trecut prin "infern", după COVID-19: "Nici nu am putut să mă uit la Wimbledon"
18/07/2022 LA 08:34
Wimbledon
Ubi Tennis a ales cele mai tari ținute de la Wimbledon. Ce au scris despre cum s-a îmbrăcat Halep
16/07/2022 LA 12:47