Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toni Nadal, încrezător înainte de Wimbledon! Ce a spus despre prezența lui Rafa la All England Club

Alex Masgras

Publicat 09/06/2022 la 19:35 GMT+3

Unchiul lui Rafael Nadal, Toni, este de părere că nepotul său va merge la Wimbledon, în ciuda problemelor pe care le acuză la picior. Rafael Nadal, de două ori câștigător la All England Club, a câștigat primele două turnee de Grand Slam ale anului.

Toni Nadal trainierte Rafael bis 2017

Credit imagine: Getty Images

Toni Nadal este încrezător în recuperarea nepotului său și îl vede pe campionul de la Roland Garros și la turneul de la Wimbledon, în ciuda problemelor pe care le are la picior.
Chiar dacă Toni este încrezător că îl va vedea pe Rafa pe iarbă în acest an, fostul antrenor al spaniolului spune va depinde foarte mult și de tratamentul pe care îl urmează cel care tocmai a cucerit al 14-lea titlu la Roland Garros:
"Wimbledon începe în două săptămâni, să vedem dacă nepotul meu va fi sau nu acolo. Eu cred că va fi și că tratamentul va merge bine. El vrea să profite de acest moment bun prin care trece, care l-a dus spre câștigarea a două turnee de Grand Slam.
A trebuit să depășească mai multe dificultăți și este încă acolo, câștigând deja atât de multe lucruri și având un succes uriaș. Din 2005, el a jucat cu dureri mari, care uneori l-au făcut să iasă de pe teren mai devreme în timpul antrenamentelor", a declarat Toni Nadal, potrivit Eurosport Spania.
Citește și:

Nadal încearcă un nou tratament înaintea turneului de la Wimbledon

Spaniolul a încercat acum un nou tratament, care vizează doi nervi ai piciorului, inducându-se astfel o senzație de amorțeală de durată. Durerile sunt estompate și nu mai e nevoie de injecții. În teorie, la un om normal o astfel de terapie funcționează bine, dar fiind vorba de un sportiv la cel mai înalt nivel, care stă ore întregi zi de zi pe teren, nu există vreo garanție.
"Ce a făcut Nadal este un miracol. Nu doar că piciorul i-a fost amorțit, dar nu a simțit nimic. Să poți câștiga așa e ceva ce doar Rafa poate face", și-a început Angel Ruiz-Cotorro discursul, citat de Marca, pentru ca apoi medicul spaniolului să vorbească despre noul tratament ales:
"Rafa evoluează bine. Vom vedea în următoarele ore și zile ce efecte a avut tratamentul nou. În patru zile îl vom vedea pe teren, la antrenament și acolo vom ști exact dacă a funcționat tratamentul. Dacă apare vreun disconfort după terapia aceasta, vom vedea dacă poate concura sau nu la Wimbledon".
Wimbledon se desfăşoară în perioada 27 iunie - 10 iulie şi va fi transmis în direct de Eurosport şi Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo