Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti, reverență în fața jucătorilor de la Real Madrid! Pe cine a remarcat în mod deosebit

Nicu Savin

Publicat 24/12/2021 la 11:15 GMT+2

Carlo Ancelotti a făcut o analiză după prima jumătate de an din noul său mandat la Real Madrid. Antrenorul italian și-a lăudat jucătorii, dar a insitat asupra a 4 dintre ei: Benzema, pe care-l consideră cel mai bun atacant din lume, și pe cei 3 fotbaliști care formează linia mediană: Kross, Casemiro și Modric.

Coach Carlo Ancelotti of Real Madrid during the UEFA Champions League match between Real Madrid v Internazionale at the Santiago Bernabéu Stadium on December 7, 2021 in Madrid Spain

Credit imagine: Getty Images

Carlo Ancelotti a fost ales de Florentino Perez în locul lui Zidane și se pare că președintele lui Real Madrid a tras un loz câștigător. Gruparea de pe Bernabeu a avut o jumătate de an perfectă, fiind lider în La Liga, la o distanță confortabilă față de marile rivale, dar și în primăvara Champions League.
Ancelotti a făcut o analiză amplă asupra acestei jumătăți de sezon și a insistat că jucătorii sunt principalii artizani ai succesului de până acum, el contribuind doar cu experiența și capacitatea de a crea un echilibru în cadrul echipei.
"Cred că am știut să le dau încredere jucătorilor datorită experienței mele de atâția ani în fotbal. Realul are o echipă talentată și de calitate, iar antrenorul trebuie să le dea încredere fotbaliștilor. Este, de asemenea, sarcina staff-ului tehnic să găsească echilibrul potrivit între tineri și veterani și acest obiectiv a fost și atins. Dar Realul avea deja o echipă bună înainte să vin eu", a spus Ancelotti pentru as.com.
Citește și:

Carlo Ancelotti: "Benzema este cel mai bun atacant din lume"

Antrenorul Realului și-a lăudat întreaga echipă pentru parcursul de până acum, dar s-a aplecat asupra câtorva jucători. În primul rând, italianul a remarcat forma extraordinară pe care o traversează Benzema, pe care îl consideră cel mai bun atacant din lume la ora actuală.
"Cred că Benzema este cel mai bun atacabt din lume. E la nivelul lui Cristiano Ronaldo sau Haaland. Benzema este un jucător care face diferența. Tocmai l-am revăzut în meciul cu Athletic, cu două goluri marcate într-un timp foarte scurt. Este într-o formă spectaculoasă.", a menționat "Don Carlo".
Ancelotti a scos în evidență și valoarea liniei sale mediane de la Real Madrid. În opinia tehnicianului, Kroos, Modric și Casemiro formează cea mai bunp linie de mijloc din fotbalul actual.
"Pot să spun că am cea mai bună linie de mijloc din lume. Modric, Kroos și Casemiro au atât de multă experiență și știu atât de mult fotbal încât fac lucruri extraordinare. Se completează exemplar și formează un tot perfect. când cei trei sunt împreună pe teren, nimeni nu se poate compara cu ei.", a adăugat italianul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo