Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, revoltată de "vânătoarea" din jurul lui Vinicius. Ce îi nemulțumește pe oficiali

Nicu Savin

Actualizat 15/03/2022 la 23:08 GMT+2

Vinicius a devenit în sezonul actual unul dintre cei mai importanți jucători în echipa lui Carlo Ancelotti, fiind o amenințare pentru echipele adverse. Rivalele madrilenilor au început să apeleze la faulturi ce pot afecta integritatea sud-americanului, ultimul episod având loc aseară, în duelul cu Mallorca.

Vinicius Junior durante el partido de La Liga Santander entre el Real Mallorca y el Real Madrid en el Visit Mallorca Estadi el 14 de marzo de 2022 en Palma de Mallorca España.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
Echipa de pe Bernabeu a sesizat agresivitatea jucătorilor echipei adverse și a observat de asemenea pasivitatea arbitrilor de la meciul din Insulele Baleare. Gruparea din capitala Spaniei este revoltată de tratamentul pe care jucătorul brazilian îl primește constant din partea adversarilor săi.
Vinicius a fost într-un duel constant în meciul de ieri cu Maffeo, fundașul dreapta al celor de la Mallorca. Cel mai controversat moment al disputei dintre cei doi s-a produs după aproximativ 30 de minute de joc, când spaniolul a intrat în alunecare din lateral, iar picioarele sale au ajuns la nivelul genunchiului lui Vinicius.
Arbitrul Sanchez Martinez nu a considerat faza produsă demnă de a fluiera fault, iar jocul a continuat. Medie Jimenez, arbitrul din camera VAR, nu a sesizat nici el periculozitatea duelului și nu i-a tranmis nimic centralului.
Citește și:

Real Madrid consideră că Vinicius este "vânat" de adversari

Gruparea de pe Bernabeu a văzut dinaintea partidei alegerea lui Sanchez Martinez drept un motiv de îngrijorare, deoarece tot el a fost protagonist într-un alt meci în care Vinicius a fost faultat. În urmă cu o lună, trupa lui Ancelotti a disputat o partidă pe La Ceramica, în fața celor de la Villareal. În cadrul meciului, Vinicius a fost atacat de două ori, de Raul Albiol și Dani Parejo, însă Sanchez Martinez nu a fluierat nici atunci fault.
Conducerea de pe Bernabeu este indignată că jucătorul lor nu este protejat, ci mai rău, este învinovățit pentru acțiunile sale. Stilul brazilianului de a hărțui defensivele prin viteza și tehnica sa nu este văzut bine de fanii rivalilor, care îl consideră pe Vinicius un simulant.
Cifrele atacantului madrilean contrazic însă opiniile suporterilor adverși. Vinicius a marcat în acest sezon 17 goluri și a oferit 14 pase decisive în 38 de partide în tricoul blanco și are ocazia să își mărească aceste numere până la sfârșitul sezonului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo