Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șefii Barcelonei s-au răzgândit în privința lui Dembele! "Sperăm să ne ia oferta în considerare"

Bianca Dumitru

Publicat 01/03/2022 la 10:28 GMT+2

Ousmane Dembele a primit în ultimul an mai multe oferte din partea șefilor Barcelonei pentru a-și prelungi contractul. Francezul a refuzat de fiecare dată, iar catalanii și-au exprimat dorința de a scăpa de el. Se pare, însă, că Joan Laporta s-a răzgândit și ar vrea ca atacantul să semneze o nouă înțelegere.

Ousmane Dembélé

Credit imagine: Getty Images

Ousmane Dembele i-a enervat pe șefii Barcelonei în ultimele luni, francezul refuzând în repetate rânduri să-și prelungească înțelegerea în ciuda tuturor ofertelor făcute de catalani. Xavi a fost atât de supărat pe atacant la un moment dat încât ar fi vrut ca el să plece de la echipă în perioada de mercato de la începutul anului, chiar dinainte să-i găsească un înlocuitor.
Dembele nu a plecat, însă, de pe Camp Nou, iar după încheierea perioadei de mercato, antrenorul a decis să-l utilizeze în ciuda protestelor fanilor, care nu l-au primit atât de bine pe teren. Francezul a arătat că este un jucător important, reușind în partida cu Athletic Bilbao să dea un gol și două pase decisive.
După meci, președintele Barcelonei a vorbit despre situația lui Dembele. Joan Laporta a declarat că francezul ar putea să rămână și după finalul acestui sezon în echipa blaugrana, precizând că speră ca fotbalistul să se mai gândească la oferta pe care i-au făcut-o catalanii.
"Dembele știe propunerea noastră și că ne-am dorit mereu să rămână, sperăm ca la finalul sezonului să se mai gândească la ea o dată", a spus Laporta, potrivit Cadena SER.
Rămâne de văzut ce decizie va lua Dembele, care are pe urmele sale mai multe cluburi importante din Europa, atât din Premier League, cât și din Ligue 1.
Citește și:

Dembele, dorit insistent de Tuchel la Chelsea

Conform presei din Spania, Thomas Tuchel îl vrea neapărat pe Ousmane Dembele. Pentru a-l convinge pe francez să meargă pe Stamford Bridge, Chelsea este gata să-i satisfacă pretențiile financiare și să-i achite o primă de instalare substanțială, iar negocierile dintre reprezentanții jucătorului și oficialii londonezilor au început deja.
Englezii au dorit să-l ia încă din această iarnă pe Dembele, dar în cele din urmă nu s-a ajuns la un acord. Fotbalistul este dorit insistent de Tuchel, antrenorul sub conducerea căruia a jucat cel mai bun fotbal al carierei, pe vremea când evolua la Borussia Dortmund.
Chelsea l-ar fi avut ca țintă pentru un transfer și pe Serge Gnabry, starul lui Bayern Munchen, dar se pare că formația engleză a renunțat la această pistă, concentrându-se pe aducerea lui Dembele. Motivul principal pentru care Gnabry nu mai este o opțiune este reprezentat de prețul foarte mare pe care l-ar cere Bayern, în jur de 70 de milioane de euro.
Ousmane Dembele mai este dorit și de Juventus sau Manchester United, dar și de PSG, fiind văzut ca soluția ideală pentru înlocuirea lui Kylian Mbappe, al cărui transfer la Real Madrid pare iminent, deși parizienii încă speră că atacantul va semna un nou contract.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo