Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jude Bellingham, nemulțumit de suspendarea de două etape din La Liga! "Vor să dea un exemplu cu mine"

Bianca Dumitru

Publicat 07/03/2024 la 11:40 GMT+2

Jude Bellingham a primit o suspendare de două etape după eliminarea de la finalul partidei dintre Real Madrid și Valencia, meci contând pentru a 27-a rundă din La Liga. Aseară, după returul cu RB Leipzig, englezul a comentat asprimea pedepsei, spunând că arbitrii se folosesc de el pentru a da un exemplu.

Jude Bellingham

Credit imagine: Getty Images

Jude Bellingham a încasat un cartonaș roșu weekend-ul trecut, la finalul partidei dintre Real Madrid și Valencia, meci încheiat cu scorul de 2-2.
Englezul a fost eliminat de arbitrul Gil Manzano pentru că a protestat după ce acesta fluierase finalul jocului cu doar câteva secunde înainte ca "galacticii" să înscrie golul 3.
Ieri fotbalistul și-a aflat pedeapsa primită în urma încasării cartonașului roșu, fiind suspendat pentru următoarele două etape, ceea ce înseamnă că va rata duelurile cu Celta Vigo și Osasuna, urmând a reveni în campionat pentru meciul cu Athletic Bilbao, programat pe 31 martie.
Aseară, după meciul cu RB Leipzig din optimile Champions League, Bellingham a comentat suspendarea primită, spunând că aceasta este prea dură față de ceea ce s-a întâmplat de fapt. Mijlocașul consideră că a reacționat la fel ca și coechipierii săi și a spus că nu i-a zis nimic jignitor centralului.
În plus, Jude Bellingham a declarat că simte că arbitrii încearcă să dea un exemplu prin modul în care gestionează situațiile în care este el implicat și a precizat că speră ca șefii de pe Santiago Bernabeu să obțină o reducere a pedepsei.
Citește și:

Bellingham, nemulțumit de suspendarea de două etape din La Liga

"Este dificil să spun ceva pentru că sunt investigații și recursuri în curs, ceea ce s-a întâmplat s-a întâmplat cu arbitrul și cu decizia lui de a fluiera. Toți știm ce a fost. Să ne amintim că el este om, dar și eu la fel.
Trebuia să folosească un pic mai mult bun simț pentru a-mi judeca acțiunile pentru că nu am spus nimic jignitor, am procedat într-un mod similar cu colegii mei.
Uneori cred că, pentru că sunt nou aici, vor să dea un exemplu cu mine. Mă descurc bine pentru că până la urmă trebuie să fiu responsabil pentru acțiunile mele și le-am dat motivul să mă elimine.
Cred că clubul poate ajunge la o înțelegere cu apelul pentru că două meciuri pentru asta este puțin ridicol, dar dacă trebuie să-mi asum responsabilitatea, voi susține echipa din tribune", a adăugat englezul, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.
Meciul dintre Real Madrid și Celta Vigo, contând pentru a 28-a etapă din La Liga, este programat duminică seară, de la ora 19:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo