Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tătărușanu, titular în Champions League pentru AC Milan! Ce a spus Pioli înaintea meciului cu FC Porto

Bianca Dumitru

Publicat 19/10/2021 la 14:55 GMT+3

Ciprian Tătărușanu și-a făcut debutul în acest sezon la AC Milan în meciul cu Verona, încheiat cu scorul de 3-2. Românul va sta între buturi și în această seară, în partida cu FC Porto din Champions League, antrenorul italienilor spunând că are încredere totală în el.

Ciprian Tătărușanu (AC Milan)

Credit imagine: Getty Images

În weekend, după 9 meciuri în care a fost rezervă, Ciprian Tătărușanu a revenit în poarta lui AC Milan, titularul Mike Maignan suferind o accidentare la încheietura mâinii stângi. Românul a apărat poarta italienilor în meciul cu Verona, din a opta etapă a Serie A.
Tătărușanu le-a emoții mari "rossonerilor" la revenirea pe teren, asta pentru că Milan a încasat două goluri în prima repriză. Oaspeții au deschis scorul în minutul 7 prin Caprari, care a tras puternic spre poarta apărată de Tătărușanu. Românul a deviat mingea, însă golul nu a putut fi evitat. Mai apoi, Verona și-a majorat avantajul în minutul 24, când Antonin Barak a înscris din penalty. Tătărușanu a ghicit colțul, dar nu a reușit să devieze.
În partea a doua a meciului, gazdele au fost mult mai determinate și periculoase. Giroud a marcat golul de 1-2 în minutul 59, iar Kessie a adus egalarea din lovitură de la 11 metri în minutul 76. Gunter a stabilit scorul final cu un autogol în minutul 78, AC Milan obținând a șaptea victorie din acest sezon.

Tătărușanu va fi titular în Champions League

După meciul din Serie A, Ciprian Tătărușanu va fi titular și în această seară, în meciul cu FC Porto, din a treia etapă a grupelor Champions League.
Înaintea partidei, antrenorul milanezilor a declarat că are încredere în portarul român. Stefano Pioli a comentat și posibilitatea ca Zlatan Ibrahimovic să fie titular, lăsând să se înțeleagă că suedezul va începe meciul pe banca de rezerve.
"O să avem un meci foarte important, dar nu este decisiv. Ibrahimovic? Cu el pe teren suntem mai puternici, dar nu va începe din primul minut. În privința portarului, avem încredere totală în Tătărușanu", a declarat Stefano Pioli, citat de Sport Mediaset.
Ciprian Tătărușanu a fost transferat de AC Milan în luna septembrie a anului trecut, de la Olympique Lyon, pentru 500.000 de euro. În primul său sezon la formația din Serie A, fostul portar al României a fost rezerva lui Gianluigi Donnarumma și a prins doar cinci partide oficiale. În acest moment, cota de piață a portarului în vârstă de 35 de ani este de 600.000 de euro, potrivit site-ului trasfermarkt.com.
Meciul dintre FC Porto și AC Milan este programat de la ora 22:00 și va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo