Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona, decimată de Covid-19! 7 jucători de la prima echipă vor rata primul meci din 2022

Nicu Savin

Publicat 29/12/2021 la 12:59 GMT+2

FC Barcelona se confruntă cu un adevărat focar de Covid-19 în această perioadă. Clubul catalan a confirmat că alți 3 jucători au avut rezutate pozitive la teste, astfel că numărul fotbaliștilor aflați în izolare a ajuns la 7.

Ousmane Dembélé y Ronald Araújo (Barcelona)

Credit imagine: Getty Images

FC Barcelona se pregătește de primul meci din 2022, în deplasare cu Mallorca, dar misiunea catalanilor va fi extrem de dificilă deoarece mai mulți jucători au ieșit pozitivi la testele pentru Covid-19 și vor absenta.
Ieri, clubul de pe Camp Nou a raportat cazurile lui Dani Alves, Clement Lenglet, Jordi Alba și Balde, iar astăzi încă 3 jucători au fost testați pozitiv. Este vorba de Ousmane Dembele, Samuel Umtiti și Gavi. Situația este foarte gravă în cadrul echipei, deoarce există riscul ca și alți jucători să iasă pozitiv în zilele următoare.
Meciul cu Mallorca este programat pe 2 ianuarie, la ora 22:00, iar o victorie este imperios necesară pentru formația lui Xavi. Barcelona se află momentan pe locul 7, la 16 puncte distanță de liderul Real Madrid, dar la numai 2 puncte de Rayo Vallecano, ocupanta ultimului loc care duce în Champions League.
Citește și:

Barcelona a perfectat transferul lui Cezar Azpilicueta

Oficialii Barcelonei au lucrat intens în ultima perioadă în căutarea celor mai potriviți fotbaliști care să întărească formația lui Xavi. Catalanii gândesc în perspectivă și nu iau în calcul numai mutările imediate, cum a fost cazul lui Dani Alves sau Ferran Torres, ci și cele din vara viitoare.
Conform jurnalistului Gerard Romero, cel care a anunțat și transferul lui Torres, Cezar Azpilicueta și-a dat acordul să se mute din vară pe Camp Nou. Fundașul lui Cheslea se află în ultimul an de contract și va ajunge astfel gratis la Barcelona, ceea ce reprezintă o mare lovitură pentru gruparea blaugrana în condițiile în care bugetul de achiziții va fi limitat.
"Doar câteva motive personale ar putea schimba cursul operațiunii", notează Gerrard Romero, citat de Mundo Deportivo.
Așadar, Barcelona și-a asigurat în mare parte serviciile unui jucător cu o vastă experiență, care are și avantajul polivalenței. Așa cum a demonstrat la Chelsea, Azpilicueta poate juca cu același randament pe amblee flacuri ale defensivei, dar și ca fundaș central.
Premier League 28,29, 30 decembrie 2021 - program Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo