Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Dacă el e fericit și eu sunt fericit". Ce a spus Memphis, după victoria Barcelonei cu Villarreal

Alex Masgras

Publicat 28/11/2021 la 11:44 GMT+2

Barcelona a câștigat seara trecută pe terenul celor de la Villarreal, iar Memphis a făcut un gest care arată care este atmosfera din cadrul echipei. Chiar dacă putea realiza dubla, Memphis l-a lăsat pe Coutinho să execute lovitura de la 11 metri.

Philippe Coutinho of FC Barcelona celebrates 3-1 with Memphis Depay of FC Barcelona during the La Liga Santander match between FC Barcelona v Valencia at the Camp Nou on October 17, 2021 in Barcelona Spain

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a obținut a doua victorie din La Liga sub comanda lui Xavi. Catalanii s-au impus cu 3-1 pe terenul celor de la Villarreal, grație golurilor marcate pe finalul partidei de Memphis (minutul 88) și Coutinho (90+4).
Chiar dacă Memphis este cel care execută, de regulă, loviturile de la 11 metri ale catalanilor, olandezul nu s-a împotrivit atunci când Coutinho a cerut să execute penalty-ul care a stabilit scorul final. La finalul meciului, Memphis a vorbit despre Coutinho, iar declarațiile sale arată care este starea de spirit în vestiarul catalanilor.
"Coutinho m-a rugat să execute el penalty-ul. Suntem o echipă și suntem aici să ne ajutăm unii pe alții. Pe lângă asta, era momentul lui. Avea nevoie de asta pentru încrederea sa. Dacă el este feiricit, eu sunt fericit", a spus Memphis despre Coutinho la finalul partidei.

Memphis: "Trebuie să dau mai mult"

În 14 etape din La Liga, Memphis a marcat 8 goluri pentru catalani și a oferit 2 pase decisive. Cu toate acestea, olandezul are așteptări mai mari de la el și speră să își poată ajuta echipa cu mai multe goluri.
"Trebuie să dau mai mult, vreau să înscriu mai multe goluri pentru că echipa are nevoie de ele. Vreau să continui să marchez pentru a ajuta echipa să crească. Am avut încredere în noi, am avut caracter și a ieșit bine în final", a spus Memphis la finalul partidei.
Pentru Barcelona urmează partida de pe teren propriu cu Betis în campionat, apoi marele meci de pe terenul lui Bayern Munchen din Champions League. Echipa lui Xavi are nevoie de o victorie pentru a fi sigură de calificarea în optimile de finală, fără să o mai intereseze rezultatul de la Lisabona, dintre Benfica și Dinamo Kiev.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport - Premier League, 27-28 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo