Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sfatul lui Zlatan Ibrahimovic pentru Kylian Mbappe! De ce crede suedezul că are nevoie starul lui PSG

Alex Masgras

Publicat 31/10/2021 la 15:42 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic a evoluat timp de patru sezoane la PSG, iar atacantul suedez știe de ce are nevoie Kylian Mbappe în acest moment al carierei.

Zlatan Ibrahimov et Kylian Mbappé

Credit imagine: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic, atacantul suedez ajuns la 40 de ani, în prezent la AC Milan, a evoluat timp de patru sezoane pe Parc des Princes, la Paris Saint-Germain. Acesta a acordat un interviu celor de la Telefoot în care a vorbit despre fosta sa echipă, dar și despre ce are nevoie Kylian Mbappe, unul dintre starurile echipei antrenate de Mauricio Pochettino.
Potrivit lui Zlatan Ibrahimovic, Mbappe nu face suficient pentru a își crește nivelul, după ce a avut parte de un început de sezon sub așteptări la echipa din capitala Franței. Atacantul suedez are și un sfat pentru fotbalistul francez, fiind de părere că acesta ar trebui să se înconjoare și de oameni care îi pot scoate la suprafață părțile negative și care îi pot aduce aminte că nu este destul de bun.
Kylian Mbappé
"Îl iubesc, dar nu cred că face suficient. El ar putea să devină atât de bun dacă învață să se rănească, să simtă gustul sângelui, să meargă prin foc. Trebuie să se înconjoare de oameni care îi spun că nu e destul de bun și că poate deveni mai bun.
Kyilian este într-un Top 10 pentru mine (n.r. al jucătorilor de top din Europa). Sunt atâția jucători care au fost la nivel înalt pentru o perioadă lungă de timp, dar când vine vorba de tineri, mai sunt el, Haaland și... Ibrahimovic. Nu mai e nevoie să vorbim de alții", a spus Zlatan pentru cei de la Telefoot.

Răspunsul lui Zlatan, după ce a fost întrebat care echipă de la PSG este mai bună

În același interviu, atacantul suedez a fost întrebat dacă actuala echipă a celor de la Paris Saint-Germain este mai bună decât cea în care a evoluat timp de 4 sezoane pe Parc des Princes. În această vară, parizienii au realizat o campanie de transferuri spectaculoasă, aducând jucători precum Lionel Messi, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Gini Wijnaldum sau Achraf Hakimi.
Zlatan Ibrahimovic la PSG
Aceștia s-au alăturat deja unor jucători de clasă mondială precum Neymar, Mbappe, Angel Di Maria, Marco Verratti sau Keylor Navas. Cu toate acestea, Zlatan nu crede că actuala echipă condusă de Mauricio Pochettino este mai bună decât cea în care a evoluat în perioada 2021-2016.
"Nu, nu sunt, pentru că noi eram o echipă. Astăzi nu este o echipă, poate mai târziu. Am încredere în acest lot, dar nu sunt încă cei mai buni", a mai spus Zlatan.
După 12 etape în Ligue 1, PSG se află pe primul loc, cu 31 de puncte, la 10 puncte de ocupantele locurilor 2 și 3, Nice, respectiv Lens. În UEFA Champions League, echipa lui Mauricio Pochettino este tot pe primul loc în grupa sa, având 7 puncte după trei partide, în timp ce Manchester City, ocupanta locului 2, are 6 puncte.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo