Ieri, Iuliu Mureșan a surpins, anunțând numirea lui Sorin Colceag, antrenorul de la Dinamo 2, în funcția de principal al primei echipe. Fostul portar ar putea avea probabil cel mai scurt mandat din carieră, existând informații clare că Rednic ar putea reveni în cele din urmă în Ștefan cel Mare.
Nicolae Badea, omul din umbră la Dinamo, l-a dorit pe "Puriu", dar se pare că Mircea Rednic nu a vrut să audă de o eventuală revenire a sa la club din cauza lui Iuliu Mureșan, pentru că relațiile dintre cei doi nu ar fi dintre cele mai bune, susține doardinamo.ro. Cei doi au colaborat în trecut la CFR Cluj, iar legătura dintre ei a rămas precară după scurta experiență din Gruia a tehnicianului.
Ca atare, Mureșan l-a dorit pe Miriuță, în timp ce PCH a insistat pentru revenirea lui Uhrin. În cele din urmă, conștienți că echipa are nevoie de un antrenor, Sorin Colceag a fost mandatat să preia formația și să o pregătească. Dar se pare că i s-a spus clar că va fi doar interimar, urmând a se ocupa de noul rol pentru una - maximum două săptămâni.
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
CITEȘTE ȘI:
MBAPPE L-A EVITAT CÂT A PUTUT PE MESSI. CIFRELE INCREDIBILE PREZENTATE DE L'EQUIPE
UN NOU SCANDAL LA DINAMO! DARIO BONETTI REFUZĂ SĂ SEMNEZE REZILIEREA CONTRACTULUI DIN CAUZA LUI IULIU MUREȘAN

Rednic, băgat în ședință de Nicolae Badea

Gazeta Sporturilor susține că Nicolae Badea și Mircea Rednic au negociat astăzi noua "descălecare" a tehnicianului în Ștefan cel Mare. Antrenorul a primit asigurări că Mureșan nu are de plătit vreo poliță și îl va susține necondiționat, astfel că nu e exclus să se ajungă la un numitor comun.
Rednic e în prezent liber de contract, după ce s-a despărțit de Viitorul (actuala Farul Constanța) în primăvară, la capătul unor partide dezamăgitoare.
Dinamo a mai fost antrenată de Rednic în 4 rânduri, tehnicianul rămânând în inima fanilor pentru că e ultimul antrenor care a adus titlul în Ștefan cel Mare (2007).
De notat că, chiar dacă se va ajunge la un consens privind noul amndat al lui Rednic, el nu va intra în pâine imediat. Pentru următoarele două meciuri - cu FC Botoșani (Liga 1) și Ripensia Timișoara, din Cupa României - Sorin Colceag va fi principalul roș-albilor.
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie importantă în procesul cu Nicolae Badea și Șerdean! Anunțul DDB
17/11/2022 LA 09:39