Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB - CFR Cluj nu se poate juca pe Arena Națională! Ce variante au roș-albaștrii

Bianca Dumitru

Actualizat 19/04/2022 la 12:44 GMT+3

FCSB s-a impus cu 0-1 în derby-ul cu CFR Cluj din a cincea etapă a play-off-ului Ligii 1 și s-a apropiat la doar două puncte de liderul clasamentului. Duelul din retur, care poate stabili campioana României, nu se va putea juca pe Arena Națională.

CFR Cluj - FCSB

Credit imagine: facebook

Duminică seară, FCSB a învins-o pe CFR Cluj, în deplasare, cu scorul de 0-1, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1 și a relansat lupta pentru titlu. Unicul gol al partidei a fost înscris de Octavian Popescu (74), cu un șut de la circa 25 de metri, deviat de fundașul Daniel Graovac. https://www.eurosport.ro/fotbal/romanian-liga-i/2020-2021/schimbari-importante-in-echipele-de-start-pentru-derby-ul-cfr-cluj-fcsb-pe-cine-vor-miza-cei-doi-ant_sto8888002/story.shtml
Clujenii mai au acum doar două puncte avans față de FCSB în clasament, iar dacă vor obține rezultate similare în următoarele 4 etape, titlul se va decide în ultima rundă, în returul dintre cele două echipe.
Roș-albaștrii vor fi gazde, însă partida nu va putea avea loc pe Arena Națională, așa cum s-ar fi întâmplat în mod normal. Stadionul va găzdui în perioada 3-5 iunie un festival de muzică, iar organizatorii vor prelua arena mai devreme pentru a începe pregătirile, astfel că locația va fi închisă în weekend-ul meciului.
În aceste condiții, FCSB este nevoită să găsească o altă variantă. În București, roș-albaștrii ar putea opta pentru Ghencea sau Arcul de Triumf, însă pare puțin probabil ca vreunul dintre stadioane să fie închiriat de vicecampioana României, deși căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase, a spus că i-ar plăcea ca returul cu CFR Cluj să se joace pe noua arenă din Ghencea.
Astfel, derby-ul s-ar putea disputa în afara capitalei. O opțiune solidă a roș-albaștrilor este stadionul din Buzău, la care FCSB a apelat de mai multe ori, având mulți suporteri în oraș.
Citește și:

Campioana României se poate decide în ultima etapă

Cu 5 etape înainte de finalul sezonului, CFR Cluj are 45 de puncte, fiind pe primul loc al clasamentului Ligii 1, în timp ce FCSB ocupă a doua poziție, cu 43 de puncte, iar Universitatea Craiova completează podiumul, cu 39 de puncte.
Până la returul cu FCSB din ultima rundă, echipa lui Dan Petrescu le va înfrunta pe FC Voluntari (în deplasare), Farul Constanța (acasă), FC Argeș (în deplasare) și Universitatea Craiova (acasă).
De cealaltă parte, roș-albaștrii vor juca împotriva celor de la Farul Constanța (în deplasare), FC Argeș (acasă), Universitatea Craiova (în deplasare) și FC Voluntari (în deplasare).
Ultima etapă a sezonului 2021/22 din Liga 1 se va desfășura în weekend-ul 21-22 mai.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo