Stadionul din Giulești va găzdui, pe 19 mai, finala Cupei României. Alegerea arenei s-a făcut în cadrul unei ședințe a Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, care a avut loc astăzi.
Finalistele Cupei României vor fi decise pe 11 mai, atunci când sunt programate meciurile retur din semifinalele competiției.
În prima manșă, FC Voluntari s-a impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la FC Argeș, iar Sepsi Sf. Gheorghe a câștigat cu 2-1 meciul cu Universitatea Craiova.
Romanian Liga I
Încă un fotbalist pleacă de la CFR Cluj! Anunțul făcut la nici 24 de ore de la cucerirea titlului
IERI LA 12:34
Retururile vor avea loc la Pitești, respectiv Craiova, pe 11 mai, de la ora 18:00.
Citește și:

Multe meciuri tari pe noua arena a Rapidului

Conform unui comunicat de presă al Federației Române de Fotbal, arena de 14.050 de locuri, care a costat aproximativ 39,5 milioane de euro, va găzdui și meciuri la turneul final al Campionatului European U21 din 2023.
Asta după ce în Giulești se vor juca și partidele echipei naționale a României cu Finlanda și Muntenegru din Liga Națiunilor, dueluri care vor avea loc în luna iunie.
"Cu un an înaintea debutului turneului UEFA U21 EURO 2023, programat să se dispute în România, la București și Cluj-Napoca, și în Georgia, pe noua arenă din Capitală se vor juca meciurile echipei naționale a României cu Finlanda, 11 iunie, și Muntenegru, 14 iunie, ambele din Liga Națiunilor.
Prin organizarea celor două partide oficiale la distanță de doar 3 zile vor fi verificate toate facilitățile arenei, reprezentând, în același timp, și un bun prilej de stabilire a unui mod de lucru eficient cu echipa de organizare din Giulești. Testarea timpurie în condiții reale face parte din bunele practici în organizarea evenimentelor sportive de top.
Arena din Giulești va găzdui partide la EURO U21 din 2023. Celelalte stadioane gazdă ale turneului, Steaua, Cluj Arena, Dr. Constantin Rădulescu, au beneficiat deja de organizarea de meciuri internaționale de primă categorie", se arată în comunicatul FRF.
Romanian Liga I
FCSB se pregătește pentru următorul sezon! Ce fotbalist se va alătura lotului roș-albaștrilor
IERI LA 07:52
Romanian Liga I
FCSB, cap de serie în turul 2 al Conference League! Care sunt posibilii adversari ai roș-albaștrilor
IERI LA 07:21