Dinamo a obținut în această seară, în meciul cu UTA Arad din a 11-a etapă a Ligii 1, primul punct după 7 înfrângeri consecutive în campionat. Deși au condus cu 2-0 și au jucat cu un om în plus pentru o repriză, jucătorii din Ștefan cel Mare nu au reușit să obțină victoria, partida încheindu-se cu scorul de 2-2.
După meci, Iuliu Mureșan a avut o reacție dură la adresa jucătorilor din Ștefan cel Mare. Administratorul special al lui Dinamo i-a criticat pe fotbaliștii lui Mircea Rednic pentru ratări și pentru faptul că nu au reușit să-și păstreze avantajul pe tabelă, deși au avut un om în plus pe teren pe toată durata reprizei secunde. Totodată, Mureșan a precizat că este sigur că echipa va arăta din ce în ce mai bine odată cu revenirea lui Rednic pe banca tehnică și a vorbit despre transferurile pe care Dinamo le va face în următoarea perioadă.
"Ei au fost în inferioritate numerică, am avut ocazii multe, dar din păcate nu am știut să fructificăm. Ceva se întâmplă acolo în fața porții pentru că nu reușim să dăm gol. Sunt mulțumit de schimbarea de atitudine, de schimbarea jocului și pentru că Mircea Rednic și-a pus amprenta prin personalitatea lui după două zile, după discuții individuale și după un antrenament jumătate. Ne dă speranțe!
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie cu 2-0, după un joc solid în fața lui FC Brașov! "Câinii", la 2 puncte de play-off
03/12/2022 LA 13:08
Păcat că astăzi nu am câștigat. Eu zic că am fi meritat. Vreau să remarc și arbitrajul, nu am văzut să fi existat greșeli de arbitraj. Noi am fost de vină că am avut niște bâlbâieli în apărare, niște metehne vechi ale echipei care se vor corecta. Sunt convins că Mircea știe cum o să le rezolve. Sper foarte mult de la partidele următoare, indiferent de ce adversar întâlnim. Este foarte puțin un punct, dar ați văzut că am dominat partida, am condus-o, putea să fie și 4-0 sau 5-1, dar așa a fost să fie. Avem și un pic de ghinion. Eu cred că o să vină și încrederea după primele două victorii. Facem niște greșeli nepermise.
O să mai aducem un atacant, un fundaș dreapta, două – trei posturi o să le îmbunătățim pentru că se ratează mult în fața porții, e o problemă, e un blocaj, dar echipa a jucat mult mai bine, iar jucătorii au fost pasivi ca în alte meciuri", a declarat Iuliu Mureșan.

Rednic, mulțumit de prestația dinamoviștilor

La finalul remizei cu UTA Arad, Mircea Rednic s-a arătat mulțumit de prestația fotbaliștilor săi. Noul antrenor al lui Dinamo a declarat că este de apreciat faptul că echipa a reușit să-și creeze foarte multe ocazii, dar a punctat că își dorește realizarea unor transferuri pe posturi importante.
"Trebuie să fim realiști, am avut atitudine foarte bună, am reușit să înscriem, am avut încă două ocazii cu Torje și Deian, dar au avut și ei o bară. Dar, băieții au stat bine în teren, nu le-am dat spații, iar pe contre am avut posibilitatea să terminăm meciul. Nu mai vorbesc de repriza a doua, în care am ajuns și doi contra doi, contra unu, contra zero, și nu am reușit să marcăm. În rest, felicitări. Îmi pare rău, că au muncit, chiar nu pot să le reproșez asta.
Dar ce goluri au fost, cum au fost primite? Săracul portar a respins de două ori, ai mei toți stăteau și se uitau. Au fost pe greșeli, poate ne-am relaxat la 2-0 și clar în momentul de față nu avem bancă. În momentul în care s-au făcut schimbările, cei de acolo nu se ridică la nivelul lui Torje sau Mirko, parcă ăștia ai mei care au intrat erau și mai obosiți. Dar, poate trebuie să prindă un sezon în care să joace meci de meci, la un moment dat antrenorul care vine se gândește și la rezultate sau la situația în care e Dinamo.
La meciul de azi ar trebui să se aprecieze pentru că a fost o altfel de atitudine, nu s-a mai întâmplat la meciurile de până acum. Aici e vorba de calitate, poate le cerem prea mult unora dintre jucători. Acum avem două săptămâni pline în care vor fi antrenamente", a spus Mircea Rednic.
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59