Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristi Săpunaru, "dărâmat" după Chindia – Rapid 2-2: "Să ne fie rușine! Dacă suntem penibili..."

Irina Aldea

Actualizat 19/11/2021 la 23:15 GMT+2

Chindia Târgoviște a ieșit dintr-o situație imposibilă în etapa a 16-a din Liga 1 și a remizat cu Rapid având doi oameni în minus.

Cristian Săpunaru

Credit imagine: Eurosport

Chindia Târgovişte a terminat la egalitate cu Rapid Bucureşti, 2-2 (0-0), vineri seara, pe teren propriu, la Ploieşti, într-in meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal, prima a returului, în ciuda faptului că echipa gazdă a jucat a doua repriză în nouă oameni. Echipa antrenată de Emil Săndoi a rămas în zece jucători în min. 33, când Laurenţiu Corbu a primit cartonaş roşu pentru fault în postură de ultim apărător la Albert Stahl.
În finalul primei reprize, Chindia a mai pierdut un jucător, Tiberiu Căpuşă primind al doilea cartonaş galben. În ciuda faptului că a evoluat în nouă oameni, Chindia a marcat de două ori şi a pierdut două puncte din cauza unei erori de arbitraj. Cristian Neguţ (53) a deschis scorul la capătul unei curse formidabile, din propria jumătate de teren.
Rapid a reuşit să egaleze relativ repede, prin Rareş Ilie (61), după o fază în care albanezul Simo Rumbullaku a pierdut uşor o minge. Daniel Popa (62) a adus-o din nou pe Chindia în avantaj, după un nou contraatac. Rapid a atacat în valuri şi a egalat în finalul partidei, prin marocanul Younes Bnou Marzouk (89), dintr-o poziţie clară de ofsaid, nesemnalizată de arbitrul asistent Sebastian Gheorghe.

Săpunaru, dezamăgit după remiza dintre Chindia și Rapid

"E prima oară când mi se întâmplă. E un rezultat rușinos. Să ai doi oameni în plus și să nu câștigi. Am discutat ceva la pauză și am făcut altceva. E vina doar a jucătorilor, atât de pe teren, cât și de pe bancă. Jucători cu sute de meciuri... Suporterii nu ne pot acuza că nu am vrut, dar am fost egoiști. Dacă suntem penibili...
Atacam toți, dar nimeni nu se gândea să se și apere. După pauză s-a schimbat totul, nu știu dacă astea două săptămâni și-au pus amprenta negativ pe noi. Sunt supărat pe mine, pe toți. Trebuie să realizăm că avem emblema asta pe piept și trebuie să fim o echipă și să ne sacrificăm", a spus Cristi Săpunaru.
Chindia venea după trei înfrângeri consecutive pe teren propriu. Rapid e neînvinsă de şase etape, în care are două victorii şi patru egaluri. În tur, Rapid a câştigat cu scorul de 1-0.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo