FCSB a legat pentru prima dată 2 victorii în acest sezon din Liga 1. După 6-0 cu Dinamo, "roș-albaștri" s-au impus la limită, scor 1-0, pe terenul celor de la U Craiova 1948. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Claudiu Keseru, care a transformat în minutul 61 un penalty obținut de Crețu
Edi Iordănescu a recunoscut că echipa sa nu a făcut un meci grozav, dar a menționat că victoria a fost pe deplin meritată.
"A fost un gazon de proastă calitate îmi pare rău că o spun. Un joc muncit, așteptam mai multă circulație a migii, mai multă progresie, să ne creăm mai multe ocazii. Dar una peste alta cred că este o victorie muncită, de nocontestat, nu-mi aduc aminte de ocazii ale adversarului. Noi am avut 2 șanse bune în prima repriză, ne-am creat și în partea seucndă câteva situații în care puteam pune pericol. A contat mult și faptul că veneam după un 6-0. ați văzut ce au pățit CFR Cluj și Farul. CFR-ul ne-a bătut pe noi 4-1 și apoi a pierdut la Botoșani. Farul a bătut 5-0 și apoi a pierdut la Chindia. E o etapă bună pentru noi. Mai e și derby-ul dintre CFR și Craiova, deci punte se mai pierd. Importantă este victoria. Spectacol am făcut etapa trecută. Acum am luat puncte", a spus Edi Iordănescu la final.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33

Edi Iordănescu: "La CFR s-au petrecut niște lucruri care nu mă mai privesc"

Adrian Mutu a acuzat în termeni duri arbitrajul la finalul partidei, reprosându-i centralului Iulian Călin inclusiv penalty-ul acordat celor de la FCSB. Edi Iordănsecu a menționat că îi înțelege supărarea omologului său, dar a specificat că nu se poate pune la îndoială corectitudinea arbitrajului din meciul de pe Oblemenco.
"Nu pot să comentez ce spune Adi, e supărat, el este un antrenor bun, care are un viitor în fotbal, dar penalty-ul e de necontestat, am văzut mai multe reluări, se vede foarte clar că îl lovești. În rest nu-mi aduc aminte de alte decizii controversate, să fim sinceri nu putem să vorbim despre arbitraj, cu atât mai puțin despre faza penalty-ului.", a adăugat Iordănescu.
În final, managerul celor de la FCSB a făcut referire și la disputa de la distanță dintre Dan Petrescu și Marius Șumudică, care a escaladat în această săptămână, după înfrângerea celor de la CFR Cluj în Conference League: "La CFR s-au petrecut niște lucruri care nu mă mai privesc. Eu am câștigat 3 trofee în 10 luni acolo și cred că acest lucru nu îl poate contesta nimeni. Multă lume m-a judecat când am plecat de acolo. Ce s-a întâmplat nu este bine pentru fotbalul românesc, sper ca cei doi să depășească acest moment, să-și strângă mâna și să meargă mai departe pentru că sunt doi antrenori buni, care pot reprezenta exemple pentru tineri".
Pentru FCSB urmează un joc în Cupa României, în deplasare cu Corvinul Hunedoara, iar apoi echipa lui Edi Iordănescu va juca pe teren propriu cu Academica Clinceni, în etapa a 10-a din Liga 1.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00