Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mircea Rednic, extrem de supărat după eșecul lui Dinamo cu Sepsi! Avertisment pentru Sorescu

Nicu Savin

Publicat 31/10/2021 la 19:58 GMT+2

Mircea Rednic a avut un discurs echilibrat după meciul pierdut de Dinamo cu 4-1 în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. "Puriul" a declarat că diferența a fost făcută de valoarea mai mare a jucătorilor echipei adverse și i-a transmis un avertisment lui Deian Sorescu.

Mircea Rednic

Credit imagine: Eurosport

Dinamo a suferit o înfrângere drastică în meciul cu Sepsi și continuă seria negativă pe care a început-o în urmă cu aproape 3 luni. "Câinii" au început execrabil partida de la Sf.Gheorghe și gazdele aveau deja 2-0 la jumătatea primei reprize, datorită dublei reușite de Ștefănescu.
Speranțele dinamoviștilor au fost reaprinse de Torje, care în minutul 40 a redus din diferență cu un șut de senzație de la aproximativ 25 de metri. Revirimentul nu a continuat însă în partea a 2-a a meciului, iar covăsnenii au mai marcat de 2 ori, prin Mitrea (min. 72) și Fofana (min.86) obținând astfel o vitorie meritată.
Citește și:

Mircea Rednic l-a luat în colimator pe Deian Sorescu

Dezamăgirea a fost mare în tabăra dinamovistă la finalul partidei, iar acest lucru reiese din declarațiile lui Mircea Rednic. Antrenorul dinamovist a admis că elevii săi au făcut greșeli foarte mari, iar diferența a fost făcută de valoarea jucătorilor adverși. Totuși, "Puriul" a extras și câteva părți pozitive din jocul de azi și este convins că situația echipei se poate redresa.
"Am luat două goluri cu mare ușurință, am revenit, am înscris, am avut o ocazie foarte mare la 2-1, iar ideal ar fi fost să intrăm cu 2-2 la cabine. Golul patru nu mai contează, noi am insistat și am făcut greșeli mari. Jucătorii de calitate au făcut diferența astăzi. E normal să apară erori la noi, uitați ce jucători am avut pe bancă. Jucătorii de la Dinamo fac eforturi mari, dar pe final cad fizic. Știam ce lot avem, știam care e situația. Eu sunt sigur că lucrurile se vor regla, am încredere. Nu sunt disperat acum, știam situația. Nu vreau să văd numai partea negativă, jocul a fost echilibrat astăzi. Am controlat jocul în anumite momente, ultima pasă nu a fost în regulă la noi. Ei au marcat primul gol cu noroc, dintr-o deviere.", a spus Rednic, citat de digisport.ro.
Deși nu a dosit să-și acuze în mod direct jucătorii, Rednic nu a ezitat să-i transmită un avertisment lui Deian Sorescu, de la care a spus că așteaptă mai multă implicare, lăsând să se înțeleagă că va fi scos din echipă în caz contrar, deoarece vor mai veni jucători.
"Sorescu trebuie să se gândească foarte bine! Dacă nu te implici și doar stai pe teren, tu ai de pierdut. A pierdut echipa națională și nu știu ce o să mai fie. Ar trebui să fie mai implicat! E doar un sfat, nu e un reproș. Dinamo nu stă în Deian Sorescu, o să mai vină jucători. Dacă nu stă cu gândul la Dinamo, o să plece în iarnă.", a adăugat Rednic.
În urma înfrângerii de azi, Dinamo a ajuns la 11 meciuri fără victorie în Liga 1 și continuă să fie penultima în clasament. În ultima etapă a turului din sezonul regulat, echipa lui Rednic va avea o misiune exrem de dificilă, urmând a întâlni campioana CFR Cluj, pe teren propriu.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo