Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adi Mutu, mesaj subtil, după ce Farul a "dezmembrat-o" pe CFR: "Au fost supărați la 1-1"

Maria Olteanu

Publicat 22/04/2024 la 20:17 GMT+3

CFR Cluj a fost zdrobită de campioana în exercițiu, Farul, vineri, la Ovidiu, în etapa a 5-a din play-off. Marinarii s-au impus categoric, scor 5-1, iar criza feroviarilor se prelungește după acest rezultat. Fostul antrenor al clujenilor, Adi Mutu, nu a uitat discuțiile din Gruia care urmau unor rezultate neconvingătoare și a avut un discurs pe măsură după jocul de acum câteva zile.

Adrian Mutu. Sursa: GSP.

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj traversează un play-off de coșmar. Ardelenii, obișnuiți să lupte pentru titlu în alte sezoane, sunt acum prea mici și pierd la diferențe incredibile de scor.
După ce au înregistrat eșecuri în primele două runde din play-off și mai apoi au suferit o eliminare usturătoare din Cupa României, fiind eliminați de divizionara secundă Corvinul Hunedoara, clujenii au fost năuciți vineri seara la Ovidiu de campioana în exercițiu a României, Farul, care s-a dezlănțuit, pentru un succes clar, scor 5-1.
După acest meci, fostul antrenor al ardelenilor, Adi Mutu, a comentat pe seama celor întâmplate la malul mării, iar reacția sa a fost una destul de interesantă, amintind de discuțiile care erau în cadrul clubului din Gruia după rezultate nefavorabile.
Acesta a adus în discuție o remiză 1-1 și una 2-2, momente în care a fost criticat, și a subliniat că nu vrea să își imagineze ce s-a întâmplat acum în vestiarul clujenilor, după o asemenea corecție aplicată de Farul.
Citește și:

Adi Mutu, "înțepături" după eșecul dur al CFR-ului

"Nu mă așteptăm (n.r. să piardă cu 5-1 la Farul). Atunci când am făcut eu 2-2 la Galați și 1-1 la Constanța, multă lume era supărată și eram criticat pentru faptul că am scos doar un egal la Constanța.
Va dați seama că au fost discuții. Dacă atunci au fost supărați la 1-1, dar vă dați seama acum cum sunt. Nu era vorba de mine. CFR au mentalitate de învingători, au în ADN-ul lor. Sunt martori și ultimii ani din istoria lor unde au câștigat foarte multe campionate.
Nu e foarte convenabil să pierzi 5-1 sec, în deplasare cu o echipă care a intrat pe locul 6 în play-off. Hagi este descătușat, ar trebui atenție la Farul, că vine tare din spate", a transmis Adrian Mutu, citat de Fanatik.
În următoarea rundă din play-off, CFR Cluj se deplasează la mijlocul acestei săptămâni, joi, la Craiova, pentru duelul cu Universitatea, programat de la ora 21:45.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo