Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ladislau Boloni, dezamăgit de transferul lui Coman în Qatar! "Acest băiat merită mai mult"

Dani Morar

Publicat 16/04/2024 la 21:55 GMT+3

Florinel Coman este cel mai în formă jucător din SuperLiga României și alături de Darius Olaru au adus-o pe FCSB atât de aproape de titlul mult visat. Ladislau Boloni crede că atacantul nu ar trebui să se transfere în Qatar și ar face față cu brio într-un campionat puternic din Europa.

Florinel Coman (FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB este aproape de primul titlu după 9 ani, după ce în weekend a trecut de CFR Cluj cu 1-0 și s-a distanțat la 13 puncte de locul 2. Florinel Coman și Darius Olaru au fost principalii oameni care au contribuit la acest parcurs al roș-albaștrilor.
Primul va pleca în Qatar la Duhail, în schimbul a 5 milioane de euro. Transferul a fost analizat de Ladislau Boloni, care crede că Florinel ar fi meritat mai mult și că ar fi făcut față la o echipă din campionatele tari ale Europei.
"Am citit această știre puțin deranjantă. Eu așa cred, că acest băiat merită mai mult, un fotbal mai bun. Eu nu vreau să condamn, pentru că am lucrat și eu acolo, dar atunci când pui piciorul acolo, pierzi 20% din ceea ce știi, la antrenament încă 10%, la meci încă 20%...
E foarte greu și noi nu suntem suficient de căliți. Acest băiat ar merita un club european. De ce nu ajunge acolo? Nu știu.
Suma de 5 milioane de euro nu este deosebit de mare. Eu l-aș lua, dar lucrurile stau altfel și nu pot să intru în asemenea discuții. Pentru Metz poate este o sumă mare", a declarat Ladislau Boloni, la Digi Sport.
Citește și:

Florinel Coman, coleg cu Coutinho la Al Duhail

Echipa cu care Florinel Coman este aproape să semneze, Al-Duhail, este una dintre cele mai titrate din istoria campionatului qatarez, cu 8 titluri în palmares. Aceasta este deținătoarea titlului în Qatar Stars League, competiție în care evoluează și Denis Alibec, la Muaither.
Dacă acest transfer se va finaliza, Florinel Coman va avea șansa să împartă vestiarul cu un fost jucător de la Barcelona și Liverpool, printre altele, Philippe Coutinho. Brazilianul este împrumutat de la Aston Villa, dar ar putea continua în Qatar și din sezonul viitor.
Echipa care se află în acest moment pe locul 6 în campionatul din Qatar este antrenată de Christophe Galtier, fostul tehnician de la PSG. Acesta a stat pe banca parizienilor în sezonul trecut, dar a fost demis, după ce a câștigat titlul la un singur punct distanță de urmăritoarea RC Lens.
Aceasta este prima experiență a antrenorului francez în afara țării natale. Până să o antreneze pe Paris Saint-Germain, Galtier a făcut performanță pe banca unor echipe precum Saint-Etienne, Lille și Nice. Acesta a câștigat titlul cu Lille în 2021, la doar un punct distanță de PSG.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo