Valentin Mihăilă s-ar putea despărți în următoarele luni de Parma. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a atras atenția mai multor cluburi importante după transferul în Italia, iar acum, potrivit jurnaliștilor de la ForzaParma.it, ar fi dorit de Atalanta.
Antrenorul Gian Piero Gasperini ar avea nevoie de un jucător ofensiv și cu o viteză remarcabilă, iar directorul tehnic al echipei care joacă în grupele Champions League i-ar fi trecut numele lui Mihăilă printre primele pe listă.
Atalanta se va despărți în iarnă de Ruslan Malinovskyi, iar conform presei italiene, fostul jucător al Universității Craiova este considerat un înlocuitor bun. Mihăilă a reușit în acest sezon, în Serie B, două goluri și o pasă decisivă în cele 11 meciuri disputate, iar cota sa de piață este de 8,5 milioane de euro, ceea ce îl face un jucător accesibil pentru Atalanta.
Fotbal
Cicâldău a dat un gol superb în Emiratele Arabe Unite! Românul, la a doua reușită pentru Al Ittihad
07/12/2022 LA 15:12
Bergamascii, care sunt pe locul 4 în Serie A în acest moment, l-ar mai vrea și pe Jeremie Boga, dar Sassuolo cere o sumă prea mare.

Atalanta l-ar vrea și pe Alexandru Cicâldău

Jurnaliștii turci au anunțat în această săptămână că Alexandru Cicâldău se află în vizorul celor de la Atalanta. Informația a fost făcută publică la postul de televiziune Tele 1, ulterior fiind anunțată pe rețelele de socializare de o grupare a fanilor celor de la Galatasaray.
Suporterii echipei lui Fatih Terim s-au arătat încântați de interesul italienilor pentru Cicâldău, scriind că echipa care evoluează în grupele Champions League ar trebui să plătească între 20 și 30 de milioane de euro în schimbul românului.
Conform unui anunț al publicației sporx.com, românul are în contract o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro, însă șefii Galatei sunt dispuși să negocieze cu toate cluburile care vor fi dispuse să plătească mai mult de 10 milioane de euro pentru mijlocașul de 24 de ani.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3255801.png
Fotbal
Arabii au luat o decizie în privința lui Cicâldău! Ce se va întâmpla cu el la finalul acestui sezon
28/11/2022 LA 16:23
Serie B
Mihăilă, aproape de revenirea pe teren! Care este starea lui Dennis Man. Anunțul presei din Italia
04/11/2022 LA 17:47