Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Galatasaray vrea să renunțe la amândoi!" Șumudică a dezvăluit care este situația lui Moruțan și Cicâldău

Bianca Dumitru

Publicat 24/02/2022 la 09:44 GMT+2

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău nu trec prin cea mai bună perioadă la Galatasaray, iar Marius Șumudică a spus că cei doi români nu vor mai rămâne prea mult în echipa lui Domenec Torrent, nefiind pregătiți pentru a face față fotbalului din Turcia.

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Credit imagine: Eurosport

Galatasaray nu trece printr-o perioadă foarte bună în campionatul Turciei, unde se află pe locul 13 în clasament, cu 32 de puncte acumulate după 26 de partide. În urma rezultatelor nefavorabile obținute în ultimele săptămâni, Fatih Terim a fost demis, în locul său fiind adus Domenec Torrent, care nu a fost impresionat de Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău.
Tehnicianul nu i-ar mai vrea la echipă pe cei doi români, potrivit lui Marius Șumudică. Antrenorul, care s-a despărțit recent de Yeni Malatyaspor, a revenit în România și a vorbit despre situația în care se află foștii jucători de la FCSB și Universitatea Craiova în Turcia.
Șumudică este de părere că Moruțan și Cicâldău nu se ridică la nivelul fotbalului turc, iar acest lucru va duce rapid la despărțirea celor doi de Galatasaray.
"Situația lui Moruțan și a lui Cicâldău e proastă. Moruțan e un jucător foarte talentat, dar e lent, fără viteză și fără viteză nu poate să joace în Turcia, mai ales că îl bagă în bandă. În bandă nu poate să joace, e izolat, în loc să îl bage în spatele vârfului, să îi dea libertate.
Cicâldău nu iese din tipar. Este constant, spre rău. Nu iese cu nimic în evidență. Aici ieșea, dar asta e diferența dintre campionate. Din câte știu, Galatasaray vrea să renunțe la amândoi.
Maxim joacă bine la Gaziantep, el și Toșca au prins rădăcini acolo. Djokovic s-a dus la Adana, îi va fi greu, dar a făcut un pas în față", a declarat Marius Șumudică, potrivit Digi Sport.
Citește și:

Domenec Torrent îl vrea plecat pe Olimpiu Moruțan de la Galatasaray

Miercuri, jurnaliștii publicației Sabah au anunțat că Domenec Torrent le-ar fi transmis șefilor că nu îl mai vrea pe Olimpiu Moruțan la echipă și ar fi cerut să-l excludă din lot pe perioadă nedeterminată, motivându-și decizia prin faptul că prestațiile de la antrenamente ale mijlocașului de 22 de ani nu sunt la nivelul dorit. În aceeași situație cu Moruțan sunt și Arda Turan și Alpaslan Ozturk.
Conform sursei citate, președintele celor de la Galatasaray, Burak Elmas, nu a fost de acord cu solicitarea lui Torrent, dar a pus o condiție pentru a accepta excluderea din lot a celor 3 fotbaliști: obținerea unei victorii în meciul cu Rizespor din campionat.
Moruțan a fost deja exclus din lotul lui Torrent pentru meciul cu Goztepe, care a avut loc în weekend-ul trecut. "Avem 22 de jucători, trei dintre ei trebuie să fie în afara lotului. Urmăresc antrenamentele în fiecare zi, mă uit la ce fac. E nevoie de un plan tactic în funcție de adversar. Urmărim și decidem în consecință", s-a justificat antrenorul la finalul partidei, când a fost întrebat despre motivul absenței românului din lot.
Următorul meci al celor de la Galatasaray este programat pe 27 februarie, pe teren propriu, în compania celor de la Rizespor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo