Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Drum liber pentru CFR Cluj până în grupele Conference League! Posibilii adversari din play-off

Eurosport
DeEurosport

Publicat 28/07/2022 la 11:46 GMT+3

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 preliminar al Conference League, după ce a trecut cu scorul de 4-1 la general de Inter Club d'Escaldes. Următoarea adversară a ardelenilor va fi Șahtior Soligorsk, duel în care campioana României pornește ca favorită.

CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
CFR Cluj va juca împotriva campionei Belarusului în turul 3 preliminar al Conference League, într-o dublă care se va disputa pe 4 și 9 august. Clujenii pornesc favoriți și luptă să pună mâna pe banii care vin odată cu accederea în grupele competiției.
Campioana României va avea un adversar cam de același calibru în play-off-ul competiției, în cazul în care trece de beloruși. Astfel, ardelenii ar rămâne pe ruta campioanelor și ar urma să întâlnească una dintre învinsele din următoarele duble manșe din preliminariile Europa League:
  • Malmo – Dudelange
  • Shamrock Rovers – Shkupi
  • Linfield – FC Zurich
  • Maribor – HJK Helsinki
  • Olympiakos – Slovan Bratislava
De menționat este faptul că, în cazul în care Olympiakos pierde, clujenii nu se pot întâlni cu campioana Greciei, ambele echipe fiind capi de serie.
Citește și:

CFR Cluj, calificare rușinoasă cu Escaldes

CFR Cluj a suferit în returul cu Inter Club d'Escaldes și s-a calificat după un 1-1 rușinos în returul din Andorra. Campionii au stat la adăpostul acelui 3-0 din tur, însă chiar și așa rezultatul din a doua manșă este unul rușinos.
Chiar dacă pleacă favorită în dubla cu Soligorsk, CFR nu oferă mari speranțe pentru a ajunge în grupe. Asta după jocurile foarte slabe din Europa, atât împotriva celor din Andorra, cât și contra lui Pyunik.
Pentru parcursul de până acum, clujenii vor încasa 550.000 de euro, o sumă mult sub ce ar fi putut câștiga din Liga Campionilor. Suma poate ajunge până la 3 milioane dacă vor fi depășite cele două tururi care le mai stau în față.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo