Campionatul Mondial de handbal din Spania nu aduce în prim plan numai meciuri spectaculoase, ci și situații mai puțin obișnuite. După ce echipa Chinei s-a retras oficial din turneu în urma unui caz pozitiv de Covid-19, un alt caz a atras atenția opiniei publice.
Delegația Camerunului a anunțat dispariția a 4 jucătoare din echipă. Acestea au fugit din hotelul din Valencia unde este cantonată echipa africană și sunt de negăsit. Poliția a demarat acțiunile de căputare, dar toate indiciile arată că acestea au dispărut deoarece nu doresc să se întoarcă în propria țară.
Conform autorităților iberice, sportivele și-au luat toate lucrurile din camera de hotel, astfel că nu se ia în calcul varianta unei răpiri.
Campionatul Mondial
IHF își "vinde" Mondialul cu 32 de națiuni: "Calitatea a crescut". Nordicii au taxat aspru afirmația
21/12/2021 LA 13:53
Citește și:

Delegația Camerunului a anunțat dispariția a 4 jucătoare

Cele 4 jucătoare, cărora nu le-au fost menționate numele, au lipsit din meciul pe care Camerunul l-a pierdut joi cu Angola (24-35) în Cupa Preşedintelui, competiție destinată echipelor eliminate după prima fază a grupelor. Camerun a făcut parte din Grupa B și a pierdut toate cele 3 meciuri, cu Polonia, Serbia și Rusia.
Camerun participă pentru a 3-a oară la un Campionat Mondial, ajungând la ediția din acest an în calitate de vicecampioană a Africii.
Cazul hanbalistelor din Camerun seamănă izbitor cu cel al halterofilului ugandez, Julius Ssekitoleko, care odată ajuns în Japonia pentru a participa la Jocurile Olimpice a dispărut fără urmă. Acesta a lăsat însă un bilet în camera de hotel prin care își anunța intenția de a rămâne în țara asiatică pentru a munci, invocând că nu vrea să revină în patria sa din cauza condițiilor grele de viață.
Campionatul Mondial
Gafă de proporții după finala Norvegia – Franța. Danemarca, "anunțată" vicecampioană mondială!
20/12/2021 LA 09:32
Campionatul Mondial
CSM București, reprezentată de o jucătoare în echipa ideală a Campionatului Mondial de handbal
19/12/2021 LA 20:34