Aflată pe locul 342 WTA, Andreea Prisăcariu a avut săptămâna trecută debutul în circuitul WTA, împotriva ucrainencei Lesia Tsurenko. Românca în vârstă de 21 de ani, poreclită "Rebela din circuit" datorită multitudinii de tatuaje și felului de a fi diferit, a făcut o figură frumoasă la debut, dar nu a reușit totuși să se impună și a cedat în minimum de seturi, scor 5-7, 2-6, după o oră și 24 de minute de joc.
Fanii sportului alb au fost imediat intrigați de apariția unică a sportivei din România, care iese în evidență prin faptul că poartă machiaje îndrăznețe, are diferite coafuri și e mereu cu tatuajele la vedere. Totuși, chiar dacă a întrecut-o la numărul de urmăritori pe Twitter pe campioana de la Roland Garros, Barbora Krejcikova, Andreea a atras pe profilul său și foarte multe critici.
Billie Jean King Cup
"Sunt o vikingă!" Reacția Andreei Prisăcariu la criticile primite după înfrângerea cu Iga Swiatek
19/04/2022 LA 10:16

Andreea Prisăcariu, discurs-manifest pe Twitter: "De ce sunt urâtă de românii mei?"

Nu toată lumea a fost încântată să vadă în circuit o prezență atât de diferită, motiv pentru care mai mulți internauți au criticat-o și i-au trimis mesaje descurajatoare. Andreea a replicat printr-un discurs-manifest: "Sunt urâtă de românii mei doar pentru felul în care arăt. Nu știam că body shamingul încă se practică în 2021. Pentru toate reginele de aici care suferă din cauza acestor persoane... nu îi băgați în seamă. Vă iubesc!", a scris Andreea Prisăcariu pe Twitter.
Andreea a fost chiar întrebată dacă "nu crede că devine faimoasă datorită look-ului său, nu a tenisului". Tenismena a oferit un răspuns care a primit o mulțime de aprecieri: "Bună întrebare! În primul rând, nu mă consider celebră deloc. Nu cred că numărul urmăritorilor sau al aprecierilor e relevant în viață. E mai importantă conexiunea pe care o am cu oamenii care mă susțin în carieră.
De aceea încerc să fiu aproape de voi, chiar dacă nu ne cunoaștem personal. Și susținerea de pe rețelele de socializare e importantă pentru sportivi. Încerc să cresc în evoluții. Îmi place să fiu la modă, sunt de acord că am un stil diferit, dar nu o fac intenționat, e ceva firesc. Trebuie să cresc în joc pentru a nu fi considerată faimoasă doar pentru cum arăt. Dar e ok, pentru că unii oameni văd ce vor ei, iar eu știu cine sunt și ce vreau, pentru ce muncesc din toată inima", a transmis Andreea Prisăcariu.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Billie Jean King Cup
Andreea Prisăcariu a reacționat după ce a luat un dublu 6-0 de la Iga Swiatek: "Sunt top!"
17/04/2022 LA 13:31
Billie Jean King Cup
Andreea Prisăcariu a dezvăluit ce i-a șoptit Igăi Swiatek, după ce a fost "demolată" în BJK Cup
16/04/2022 LA 19:48