Articol scris de Timeea Franțescu
Jannik Sinner, locul 10 mondial, este în prezent antrenat de conaționalul său Riccardo Piatti, care, în trecut, a antrenat și alți jucători de top, precum, Novak Djokovic. Sportivul italian a declarat că și-ar dori să fie antrenat și de fostul lider mondial, John McEnroe. Acesta ar putea veni în ajutorul actualului antrenor al lui Sinner, pentru ca jucătorul să poată beneficia de cea mai bună pregătire
"Este o legendă a tenisului. A câștigat multe turnee, a fost un jucător excelent. Da, mi-ar plăcea să fiu antrenat de el. Vedem ce se va întâmpla", a declarat Jannik. Deși John McEnroe nu a fost niciodată un antrenor full-time, acestuia nu îi este străină această meserie, ajutându-l în trecut și pe Milos Raonic.
Australian Open
Motivul pentru care Nadal s-a urcat pe bicicletă după finala de la Melbourne, dezvăluit de Moya
03/02/2022 LA 13:07
John McEnroe- dispus să colaboreze cu Sinner
În cadrul unui interviu pentru Eurosport, John McEnroe a declarat că este dispus să facă acest pas pentru a-l ajuta pe Sinner să își îmbunătățească jocul.
"Sunt disponibil să lucrez ca antrenor cu jumătate de normă, să-l ajut pe Sinner să evolueze, ceea ce cred că o va face fie că-l voi pregăti eu, fie că nu. (...) I-am spus lui Riccardo Piatti că îmi pot face timp dacă vrea ajutor pentru a-l face pe acest tânăr și talentat jucător să treacă la nivelul următor, mi-ar face plăcere să o fac", a spus John McEnroe.
În prezent, Jannik Sinner evoluează în optimile de finală ale turneului de la Australian Open 2022, unde îl întâlnește pe australianul Alex De Minaur.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Australian Open
Novak Djokovic, pregătit să rupă tăcerea: "Vă voi spune ce s-a întâmplat în Australia în curând"
03/02/2022 LA 12:18
Australian Open
Rafael Nadal se consideră "norocos" să facă parte din "The Big 3", alături de Federer și Djokovic
01/02/2022 LA 14:50