Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Se naște o nouă super-colaborare în tenisul masculin? De cine vrea Jannik Sinner să fie antrenat

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 24/01/2022 la 03:24 GMT+2

Italianul Jannik Sinner, locul 10 mondial, a declarat că își dorește să înceapă o colaborare cu o legendă a tenisului mondial, care ar putea veni în ajutorul actualului său antrenor.

Italy's Jannik Sinner celebrates after victory against Japan's Taro Daniel during their men's singles match on day six of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 22, 2022. -

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Timeea Franțescu
Jannik Sinner, locul 10 mondial, este în prezent antrenat de conaționalul său Riccardo Piatti, care, în trecut, a antrenat și alți jucători de top, precum, Novak Djokovic. Sportivul italian a declarat că și-ar dori să fie antrenat și de fostul lider mondial, John McEnroe. Acesta ar putea veni în ajutorul actualului antrenor al lui Sinner, pentru ca jucătorul să poată beneficia de cea mai bună pregătire
"Este o legendă a tenisului. A câștigat multe turnee, a fost un jucător excelent. Da, mi-ar plăcea să fiu antrenat de el. Vedem ce se va întâmpla", a declarat Jannik. Deși John McEnroe nu a fost niciodată un antrenor full-time, acestuia nu îi este străină această meserie, ajutându-l în trecut și pe Milos Raonic.
John McEnroe- dispus să colaboreze cu Sinner
În cadrul unui interviu pentru Eurosport, John McEnroe a declarat că este dispus să facă acest pas pentru a-l ajuta pe Sinner să își îmbunătățească jocul.
"Sunt disponibil să lucrez ca antrenor cu jumătate de normă, să-l ajut pe Sinner să evolueze, ceea ce cred că o va face fie că-l voi pregăti eu, fie că nu. (...) I-am spus lui Riccardo Piatti că îmi pot face timp dacă vrea ajutor pentru a-l face pe acest tânăr și talentat jucător să treacă la nivelul următor, mi-ar face plăcere să o fac", a spus John McEnroe.
În prezent, Jannik Sinner evoluează în optimile de finală ale turneului de la Australian Open 2022, unde îl întâlnește pe australianul Alex De Minaur.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo