Serena Williams este pregătită pentru turneul de la Wimbledon. În vârstă de 40 de ani, americanca va reveni pe iarba de la All England Club, la un an de la ultimul său meci de simplu. Anul trecut, Serena abandona încă din primul tur din cauza unei accidentări la picior care a ținut-o departe de teren.
Serena a revenit la Eastbourne, acolo unde s-a pregătit pentru Wimbledon alături de Ons Jabeur în proba de dublu. Perechea Williams/Jabeur a câștigat primele două partide, dar s-a retras din turneu din cauza unor probleme acuzate de Jabeur la genunchiul drept.
Citește și:
Wimbledon
Kyrgios, convins că ar fi câștigat titlul la Wimbledon cu o singură condiție! De ce a depins totul
29/07/2022 LA 14:35

Serena Williams, alături de noua sa echipă la Wimbledon

Ajunsă la Londra, Serena s-a pregătit pe terenul central de la Wimbledon, iar cu această ocazie a prezentat noua sa echipă, printr-o postare pe Instagram:
"În urmă cu câteva zile mâncam afară. Acum suntem la Wimbledon", a scris Serena pe Instagram, fiind alături de Eric Echtman, Jarmere Jenkins, Derick Pierson, Kristy Stahr și Jason Worrall.
Serena Williams o va întâlni în primul tur pe Harmony Tan din Franța, locul 113 WTA. În cazul în care va trece de primul tur, Serena o va întâlni în turul secund pe câștigătoarea partidei dintre Sara Sorribes Tormo (40 WTA) și Christina McHale (242 WTA).
Serena Williams a câștigat 23 de titluri de Grand Slam, fiind la un singur titlu de recordul lui Margaret Court (24). La Wimbledon, Serena s-a impus de 7 ori, ultimul său titlu câștigat pe iarba londoneză fiind cel din 2016.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Wimbledon
Berrettini a trecut prin "infern", după COVID-19: "Nici nu am putut să mă uit la Wimbledon"
18/07/2022 LA 08:34
Wimbledon
Ubi Tennis a ales cele mai tari ținute de la Wimbledon. Ce au scris despre cum s-a îmbrăcat Halep
16/07/2022 LA 12:47