Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

LIVEBLOG Jocurile Olimpice. Sunisa Lee, noua regină absolută a gimnasticii

Alex Masgras

Actualizat 29/07/2021 la 16:39 GMT+3

Ziua de joi a venit cu a patra medalie pentru delegația tricoloră la Tokyo 2020. David Popovici a încheiat pe locul 7 în finala la 100 de metri liber. Au fost o mulţime de competiţii interesante, cea mai aşteptată fiind cea de individual compus, la gimnastică feminin, acolo unde Sunisa Lee a luat aurul.

Sunisa Lee

Credit imagine: Eurosport

LIVE-BLOG: Ziua a-6-a la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
Tenis de masă
Chen Meng a câştigat ultima medalie de aur a zilei de joi. Sportiva chineză s-a impus în finala de la tenis de masă în faţa compatrioatei sale, Sun Yingsha, scor 9-11, 11-6, 11-4, 5-11, 11-4, 11-9.
Bronzul a fost obţinut de sportiva niponă Ito Mima, care a învins-o în finala mică pe Yu Mengyu, din Singapore, cu 4-1 la seturi.

Sunisa Lee, campioana olimpică la individual compus

Sunisa Lee (SUA) este noua regină absolută a gimnasticii. În absenţa lui Simone Biles, marea vedetă a Jocurilor Olimpice, sportiva de peste Ocean a avut 4 prestaţii fantastice, la capătul cărora a devenit în premieră campioană olimpică la individual compus.
Sunisa Lee le-a devansat pe Rebeca Andrade (Brazilia) şi Angelina Melnikova (Rusia).
Notele obţinute de Sunisa Lee, în finala la individual compus:
  • Sărituri: 14.600
  • Paralele: 15.300
  • Bârnă: 13.833
  • Sol: 13.700
Finalul palpitant din finala la individual compus
picture

Jocurile Olimpice: Sunisa Lee a câştigat aurul la individual compus

Gimnastică. După primele două rotații, brazilianca Rebeca Andrade conduce competiția de individual compus, cu 29.966 puncte, fiind urmată de americanca Sunisa Lee, cu 29.900 punncte. Podiumul este încheiat de reprezentanta Comitetului Olimpic al Rusiei, Angelina Melnikova, cu 29.533 puncte.
Scrimă. Comitetul Olimpic al Rusiei câștigă proba feminină de floretă, la capătul unei finale controlate cap-coadă contra Franței. Scorul final a fost de 45-34.
picture

Jocurile Olimpice: Rusia a câștigat finala pe echipe de scrimă împotriva Franței

Tenis. Alexander Zverev, adversarul lui Novak Djokovic în semifinalele turneului olimpic
UPDATE 2: Numărul 5 ATP merge magistral și în actul secund, pe care îș câștigă cu scorul de 6-1. Partida a durat doar o oră și 7 minute.
picture

Jocurile Olimpice: Zverev s-a calificat în semifinala de tenis la Tokyo 2020

UPDATE 1: Neamțul se impune în primul set, cu scorul de 6-3.
picture

Jocurile Olimpice: Minge de set Zverev

Înot. Ștafeta mixtă de 4X100 metri a Marii Britanii a reușit să doboare recordul olimpic în serii.
Tenis. Belinda Bencic - Marketa Vondrousova este finala probei de simplu feminin!
UPDATE 1: Vondrousova a făcut recital în setul secund, pe care l-a câștigat cu scorul de 6-1. În vârstă de 22 de ani, prezența în finala olimpică reprezintă cea mai bună performanță a carierei pentru cehoaică, care ocupă locul 42 WTA.
Marketa Vondrousova se impune în primul set al celei de a doua semifinale la feminin, împotriva Elenei Svitolina, scor 6-3. Cehoaica a reușit să ”îi fure” de trei ori serviciul jucătoarei din Ucraina, cotată cu șansa a patra la câștigarea aurului.
picture

Jocurile Olimpice: Minge de set Vondrousova cu Svitolina

Scrimă. Italia a cucerit medalia de bronz în cadrul probei feminine de floretă, după un succes categoric contra Statelor Unite ale Americii, scor 45-23.

Înot. Daniel Martin a ratat calificarea în semifinalele probei de 100 fluture

Sportivul de 20 de ani a terminat pe locul 7 (ultimul) seria a treia, câștigată de norvegianul Tomoe Hvas. Martin a terminat pe locul 5 prima jumătate de bazin, dar pe final a cedat în fața adversarilor.
Cel mai bun timp al seriilor a fost reușit de marele favorit al probei, starul american Caeleb Dressel, care a egalat recordul olimpic, cu timpul de 50:39.
picture

Jocurile Olimpice: Daniel Martin a încheiat pe locul 7 proba de 100m fluture

Judo. Zi perfectă pentru Japonia. Aaron Wolf s-a impus în finala probei de 100 kg, cu ippon în fața lui Guham Cho (Coreea de Sud). Medaliile de bronz merg la Niiaz Iliasov (Comitetul Olimpic al Rusiei) și la Jorge Fonseca (Portugalia).
La feminin, Shori Hamada produce surpriza și o învinge pe franțuzoaica Madeleine Malonga, marea favorită a probei de 78 kg. Bronzul a fost adjudecat de Mayra Aguiar (Brazilia) și de către Anna-Maria Wagner (Germania).
Baschet. Meci spectaculos în turneul feminin. Spania se impune în fața Serbiei, cu scorul de 85-70. Cele două reprezentative au mers cap la cap până la începutul sfertului decisiv, moment din care ibericele au preluat în totalitate controlul partidei și au câștigat al doilea meci din tot atâtea posibile în grupe.
Tenis. Novak Djokovic, calificare la pas în semifinale la Tokyo! Adversar îi va fi învingătorul partidei dintre Alexander Zverev și Jeremy Chardy
UPDATE 4: Pablo Carreno-Busta merge în semifinale, după o victoria cu 2-0 la seturi în fața lui Daniil Medvedev. Numărul 11 ATP a fost condus cu break în actul secund, dar a revenit și s-a impus în tie-break.
UPDATE 3: Liderul mondial nu i-a dat nicio șansă lui Kei Nishikori, de care a trecut cu un categoric 6-2, 6-0. Partida a durat o oră și 14 minute. Sârbul a impresionat cu un procentaj de 85% din puncte câștigat cu primul serviciu.
picture

Novak Djokovic, la doi paşi de aurul olimpic. Lecţie de tenis predată la Tokyo 2020

UPDATE 2: Novak Djokovic continuă recitalul la Tokyo și se impune cu 6-2, în primul set contra lui Kei Nishikori.
UPDATE 1: Carreno-Busta se impune categoric în primul set cu Medvedev, scor 6-2. Ibericul nu i-a oferit nicio șansă de break adversarului, care reprezeintă Comitetul Olimpic al Rusiei.
picture

Jocurile Olimpice: Carreno-Busta minge de set cu Medvedev

Tenis. Finală 100% croată în proba de dublu masculin. Nikola Matic și Mate Pavic (favoriții numărul 1) se califică în meciul pentru aur, după ce au trecut în penultimul act de americanii Austin Krajicek și Ten Sandgren, cu scorul de 6-4, 6-4.
Finala va fi disputată împotriva compatrioților Marin Cilic și Ivand Dodig.
Tenis de masă. Long Ma este al doilea finalist al probei de simplu. Numărul doi mondial a trecut în set decisiv de germanul Dimitrij Ovtcharov, scor 4-3.
Ma va evolua pentru titlul olimpic împotriva compatriotului și liderului mondial, Zhendong Fan.
Tenis. Avem în desfășurare primele meciuri ale zilei de pe tabloul de simplu. Competiția a ajuns la masculin în faza sferturilor de finală, iar la feminin în semifinale.
UPDATE 4: Belinda Bencic bifează cea mai importantă performanță a carierei. Elvețianca de 24 de ani s-a calificat în finala turneului olimpic, după ce a trecut de Elena Rybakina, cu scorul de 7-6, (2), 4-6, 6-3.
picture

Jocurile Olimpice: Bencic a câștigat partida de tenis cu Rybakina

Bencic are în palmares două titluri WTA, iar cel mai lung parcurs la turneele de grand slam a fost turul IV, la Wimbledon și Australian Open.
Elina Svitolina (Ucraina), locul 6 WTA şi cap de serie numărul 4 se va confrunta cu Marketa Vondrousova (Cehia), locul 42 WTA, pentru al doilea loc în finală. Rybakina va disputa meciul pentru medalia de bronz cu pierzătoarea partidei.
UPDATE 3: Karen Kachanov este primul jucător care se califică în semifinalele probei de simplu. Reprezentantul Comitetului Olimpic al Rusiei a trecut de francezul Ugo Humbert, cu scorul de 7-6 (4), 4-6, 6-3.
UPDATE 2: Humbert câștigă setul secund în fața lui Khachanov și trimite confruntarea în decisiv.
UPDATE 1: Rybakina se impune cu scorul de 6-4 în setul secund în fața lui Bencic și trimite partida în set decisiv.
picture

Jocurile Olimpice: Rybakina a câștigat setul 2 cu Bencic

Karen Khachanov a reușit să se impună în primul set, în fața lui Ugo Humbert.
Belinda Bencic face un pas uriaș către o medalie de aur, după ce a câștigat primul set contra Elenei Rybakina, scor 7-6 (2).
picture

Jocurile Olimpice: Bencic a câștigat primul set cu Rybakina

Pe tabloul de dublu feminin, cehoaicele Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova (favoritele numărul 1) s-au calificat în finală, la capătul unui meci câștigat cu scorul de 6-3, 3-6, 10-6, de Veronika Kudermetova și Elena Vesnina, reprezentate ale Comitetului Olimpic al Rusiei.
picture

Jocurile Olimpice: Cehia a câștigat meciul de tenis la dublu împotriva Rusiei

Tir. Cehia face ”dubla” în proba masculină de trap. Jiri Liptak cucerește medalia de aur și setează recordul olimpic. Argintul merge la David Kostelecky. Pe ultima treaptă a podiumului a încheiat britanicul Matthew Coward-Colley.
Scrimă. Canada termină întrecerea pe echipe de floretă pe locul 5. Nord-americancele au trecut în meciul de clasament de Japonia, cu scorul de 45-31.
Tenis. Croația este prima finalistă a probei de dublu masculin. Marin Cilic și Ivand Dodig au trecut de reprezentanții Noii Zeelande, Marcus Daniell și Michael Venus, cu scorul de 6-2, 6-2.
Tandemul croat va evolua în ultimul act cu învingătorii partidei dintre Luke Bambridge / Ken Skupki (Marea Britanie) și Alexei Popyrin / Matt Reid (Australia).
Scrimă. Echipa Olimpică a Rusiei și Franța se vor duela în finala feminină pe echipe de floretă. Pentru medalia de bronz se vor înfrunta Statele Unite ale Americii și Italia.
Ungaria, una din favoritele probei a avut un parcurs mult sub așteptări și a încheiat doar pe locul 7, după ce a câștigat meciul de clasament cu Egipt.
Canoe. Cvadrupla campioană mondială, Jessica Fox a obținut primul titlu olimpic din carieră, în cadrul probei de slalom. Australianca a terminat pe primul loc și în calificări, iar în manșa finală s-a impus cu peste trei secunde avans în fața britanicei Mallony Franklin. Bronzul merge în Germania, la Andrea Herzog.
Fox mai deține în palmares trei medalii olimpice, însă niciuna de aur.
Tenis de masă. Marele favorit la aur, liderul mondial Fan Zhedong s-a calificat în finală, după ce a trecut în setul decisiv, cu scorul de 4-3, de Lin Gaoyuan (Taipei), numărul 5 mondial.
Tir. Proba de trap a adus o premiră. San Marino a obținut prima medalie olimpică, prin Alessandra Perilli (33 de ani). Trăgătoarea a reușit să obțină medalia de bronz. Aurul merge în Slovacia la Zuzana Rehak, care a setat un nou record olimpic. Argintul a fost obținut de Kayle Browinng (SUA).
San Marino este la a-17-a particiare la Jocurile Olimpice, iar la Tokyo s-a prezentat cu o delegație din doar 5 sportivi. Perilli era de departe cel mai important nume din lot și singura care putea emite pretenții la o medalie, lucru care s-a și materializat.
picture

Jocurile Olimpice: San Marino, prima medalie olimpică din istorie

Baschet. Slovenia se impune și în al doilea meci din grupe, 116-81 cu Japonia. Starul din NBA, Luka Doncic a fost din nou la înalțime și a reușit să înscrie 25 puncte, împotriva țării gazdă.
picture

Luka Doncic, un nou meci mare pentru Slovenia la Jocurile Olimpice

Clasament pe medalii. Victoria cu record mondial din proba de 4X200 de metri liber feminin urcă delegația Chinei pe primul loc, cu 14 titluri olimpice. Statele Unite ale Americii sunt pe locul secund, cu 13 titluri, la egalitate cu Japonia, care stă mai rău la capitolul argint și bronz.
Baschet. În competiția feminină, Canada și-a respectat statutul de mare favorită în fața Coreei de Sud, de care a trecut cu scorul de 74-53, într-o partidă din grupa A. Nord-americancele au cedat în prima etapă, în fața Serbiei.
Înot.
Finală fabuloasă la 4x200 de metri liber feminin. China a spulberat recordul mondial cu timpul de 7:40.33. Primele trei ștafete, China, SUA și Australia, au avut la final un timp mai bun decât vechiul record mondial. Nu putem să nu remarcăm faptul că ștafeta americană a suferit o altă înfrângere, după ce a pierdut titlul și la 4x100 de metri liber.
picture

Jocurile Olimpice: China a spulberat recordul mondial la 4x200m feminin

Handbal.
Într-un meci cu peste 10 jucătoare din Liga Florilor, plus antrenorul Rapidului, Carlos Viver, Spania a învins azi Brazilia cu 27-23 într-un meci din Grupa B. Turneul olimpic de handbal feminin a oferit până acum destule surprize.
Carmen Martín (España, balonmano). Juegos Olímpicos Tokio 2020

Înot. David Popovici, locul 7 în finala la 100 de metri liber

David Popovici a terminat pe locul 7 finala la 100 de metri liber. A fost o cursă foarte puternică. Titlul olimpic a fost adjudecat de "rechinul" cel mare, Caeleb Dressel. Americanul a stabilit un nou record olimpic, cu 47.02. David Popovici este pe locul 7 în lume în proba regină, după ce a înotat în 48.04.
Campionul de la Rio 2016, Kyle Chalmers, a intrat în posesia de argint, fiind foarte aproape de Dressel - 47.08. Pe locul 3 a sosit Kliment Kolesnikov - 47.44. Sportivul român a avut un timp sub cel realizat în semifinale, dar performanța lui oricum este remarcabilă.
picture

Jocurile Olimpice: Record olimpic în finala lui David Popovici la 100 metri liber la Tokyo

Înot.
Al treilea titlu olimpic al zilei a fost cucerit de Yufei Zhang la 200 de metri fluture, care a stabilit și un nou record olimpic cu 2:03.86. Chinezoaica a obținut o victorie cât se poate de clară, fiind urmată de două americance, Regan Smith și Hali Flickinger.

Canotaj. Primele reacții ale lui Cozmiuc și Tudosă după medalia de argint la dublu rame

Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă au oferit primele reacții după ce au devenit vicecampioni olimpici. Declarațiile eroilor zilei în România le puteți citi aici.
Marius Cozmiuc, Ciprian Tudosă

Gimnastică. Biles: "Sunt mai mult decât realizările și gimnastica mea

Simone Biles a avut zile neplăcute la Tokyo. De patru ori medaliată cu aur olimpic și multiplă campioană mondială, sportiva s-a retras din competiții la echipe și individual compus, iar subiectul este pe larg dezbătut în Statele Unite.. Supraviețuitoare a unei agresiuni sexuale, Biles a vorbit despre importanța conservării sănătății sale mentale și despre necesitatea "protejării minții și a corpului nostru", adăugând: "Suntem oameni, la sfârșitul zilei". A mulțumit și pe Twitter celor care i-au trimis cuvinte de sprijin și încurajare.

Înot. David Popovici, cotă 50 că va doborî recordul mondial la 100 de metri liber

Cresc emoțiile în reuniunea de înot de la Tokyo, pentru că se apropie finala lui David Popovici. La casele de pariuri, americanul Caeleb Dressel este cotat prrincipalul favorit. Sportivul român este creditat cu a cincea șansă. Tot la casele de pariuri, Popovici are o cotă de 50 că va doborî recordul mondial, 46.91, deținut de brazilianul Cesar Cielo din 2009.
David Popovici
Fotbal.
La fel ca România, Franța nu a reușit să treacă la Jocurile Olimpice de faza grupelor, iar pentru francezi, acest rezultat reprezintă o rușine. Andre Pierre Gignac, cel mai experimentat jucător din lotul convocat de Ripoll, nu a mai suportat și a spus lucrurilor pe nume după meci, acuzând cluburile și jucătorii că nu le pasă de echipa națională, asemenea situației în care s-a aflat și România la Tokyo. Detalii aici.
France's forward Andre-Pierre Gignac reacts after a missed chance during the Tokyo 2020 Olympic Games men's group A first round football match between France and South Africa at Saitama Stadium in Saitama on July 25, 2021. (Photo by Kazuhiro NOGI / AFP) (
Înot.
Reuniunea din Tokyo Aquatics Centre continuă spectaculos. Avem un nou record olimpic după finala la 200 de metri bras masculin. Acesta a fost stabilit de australianul Izaac Stubblety-Cook cu timpul de 2:06.38. Pe locurile 2-3 s-au clasat Arno Kamminga (Olanda) și Matti Mattsson (Finlanda).
Izaac Stubblety-Cook
Înot.
Robert Finke este primul campion olimpic al zilei la înot, după ce s-a impus la 800 de metri liber. Este o medalie mai puțin așteptată de Statele Unite, dar este binevenită. Finke s-a impus în 7:41.87, spre satisfacția staff-ului tehnic din tribune. Gregorio Paltrinieri (Italia) și Mykhailo Romanchiuk (Ucraina) au completat podiumul.
Înot.
Ne îndreptăm atenția către înot, acolo unde sunt programate nu mai puțin de 5 finale în următoarele 2 ore în reuniunea de azi. Bineînțeles, punctul culminant va fi atins la ora 05:37, când David Popovici va concura în finala de la 100 de metri liber.
Canotaj.
Ionela Cozmiuc și Gianina Beleagă au terminat pe locul 6 în finala la dublu vâsle - categorie ușoară. A fost una dintre cele mai echilibrate finale de canotaj de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Tricolorele au fost în arafa podiumului, dar performanța lor oricum este remarcabilă.
Canotaj.
Imagini superbe cu sportivii români pe podiumul de premiere. Munca de 4 ani a canotorilor Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă în aceeași formulă nu a fost în zadar. Ani de zile de cantonamente și de suferință au fost în cele din urmă răsplătiți.
picture

Steagul României, din nou la înălțime la Tokyo, după ce Cozmiuc și Tudosă au cucerit argintul

Canotaj. Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă au cucerit medalia de argint

Canotajul oferă României o altă noapte magică la Tokyo. Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă au cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice. Sportivii români au făcut o cursă solidă, dar frații Sinkovic din Croația au fost imbatabili azi.
picture

Jocurile Olimpice, canotaj: Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă câștigă medalia de argint la dublu rame

Campionii olimpici au condus proba de la început. Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă și-au făcut cursa obișnuită, iar pe final au declanșat sprintul devastator, pentru care sunt recunoscuți. S-au apropiat la 1 secundă și 29 de sutimi de adversarii din Croația.
Fotbal.
Eliminarea naționalei de fotbal de la Jocurile Olimpice s-a lăsat cu scandal. Fostul internațional George Florescu crede că principalul motiv pentru care tricolorii nu au fost capabili să se califice în sferturile de finală a fost faptul că Mirel Rădoi nu a avut cei mai buni jucători la lot și îi acuză pe unii fotbaliști că nu au vrut să meargă la Tokyo Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi aici.
Jocurile Olimpice: România, îngenuncheată la Kashima! Coreea de Sud are 3-0 cu tricolorii lui Rădoi
Medalii.
La startul zilei a 6-a de întreceri, Japonia este în fruntea clasamentului pe medalii, cu 13 titluri olimpice, devansând la acest capitol delegațiile Chinei și Statelor Unite. După cele două medalii câștigate miercuri, România a urcat pe locul 19 pe națiuni. Reamintim, delegația tricoloră a adunat până acum un titlu olimpic și două medalii de argint.
Canotaj.
Adriana Ailincăi și Iuliana Buhuș au terminat pe locul 3 în finala B la dublu rame. Așadar, tricolorele au terminat la rândul lor în Top 10 la această ediție a Jocurilor Olimpice. Dacă ați ratat cumva cursa, mai jos o puteți urmări mai jos:
picture

Jocurile Olimpice, canotaj: Adriana Ailincăi și Iuliana Buhuş, locul 3 în finala B la dublu rame

Canotaj. Lecție de istorie

Prima finală a zilei cu medalii pentru România este programată la ora 03:18. Mai exact la dublu rame masculin (2-), unde îi avem pe Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă. Este o probă în care România a mai obținut două medalii în istoria Jocurilor Olimpice. Petru Iosub și Valer Toma au cucerit medalia de aur la Los Angeles 1984. Patru ani mai târziu, la Seul, Dănuț Dobre și Dragoș Neagu au terminat pe locul 2, astfel că au intrat în posesia medaliilor de argint.
Ciprian Tudosă şi Marius Cozmiuc
Canotaj.
Această zi la Tokyo este una foarte specială pentru soții Cozmiuc, Ionela și Marius, care au șansa de a urca pe podium în aceeași zi, fără a concura în aceeași probă. La canotaj nu s-a introdus încă nicio probă de mixt. În istoria olimpismului, România mai are câteva exemple de familii medaliate la Jocurile Olimpice:
Corina Căprioriu - Ștefan Gheorghiță, judo / lupte
Aurora Dan – Dan Marin, scrimă / handbal
Doina Robu – Vali Robu, canotaj
Mărioara Popescu - Dimitrie Popescu, canotaj
Ioan Șnep – Doina Șnep Bălan, canotaj.
Bună dimineața și bun venit pe LIVE Blogul Eurosport. Suntem încântați să vă avem din nou alături de noi pe parcursul acestei zile, în care România luptă pentru 3 medalii. Toate probele de maximum interes pentru noi sunt în primele ore ale zilei, la dublu rame masculin, dublu vâsle categorie ușoară feminin (ambele la canotaj) și 100 de metri liber (înot), cu David Popovici în bazin.
David Popovici la Jocurile Olimpice
Știrea inițială
A șasea zi de concurs de la Tokyo va aduce la start sportivi din 23 de discipline. Dintre acestea, în 8 discipline se vor acorda 17 seturi de medalii. În direct pe Eurosport și Eurosport Player. După ce Ana Maria Popescu a cucerit medalie pentru România, a venit rândul echipajului de dublu vâsle feminin format din Ancuța Bodnar și Simona Radiș să aducă medalia de aur, în timp ce echipajul format din Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Cosmin Pascari a cucerit medalia de argint la patru rame. Ziua de 29 iulie poate aduce noi medalii pentru delegația României.
Elisabeta Lipă este convinsă că românii nu se vor opri la cele două medalii și că trebuie să ne așteptăm și ca în zilele următoare să vedem canotori pe podiumul de la Tokyo: La ora 03:18, Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă vor participa în finala de dublu rame masculine, în timp ce de la ora 04:10 vor concura Ionela Cozmiuc și Gianina Beleagă în proba de dublu vâsle feminin. "O să mă sunați sigur și în zilele următoare. Să vă mai așteptați la medalii. O să vedeți niște curse extraordinare. 8-ul de fete au făcut astăzi record mondial și record olimpic, 5.52, Suzi știe ce înseamnă asta. Este extraordinar", a declarat Lipă pentru AS.ro.
De asemenea, tot mâine va participa și David Popovici în finala de la 100 de metri liber. Înotătorul român s-a calificat în finală după o nouă cursă remarcabilă, încheiată în 47 de secunde și 72 de sutimi.
Tânărul de 16 ani se va lupta pentru o medalie mâine dimineață, de la ora 05:37, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Tot mâine, de la 13:42, Daniel Martin va în a treia serie de calificări în proba de 100 de metri fluture.

Programul românilor pe 29 iulie la Tokyo:

  • Ora 02:40: Finala B la dublu rame feminin – Adriana Ailincăi și Iuliana Buhuș
  • Ora 03:18: Finala A la dublu rame masculin - Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă
  • Ora 04:10: Finala A la dublu vâsle feminin - Ionela Cozmiuc și Gianina Beleagă
  • Ora 05:37: Finala 100 m liber – David Popovici
  • Ora 13:42: Calificări 100 m fluture – Daniel Martin

Discipline în care se vor acorda medalii pe 29 iulie:

  • Caiac – Perechi masculin
  • Caiac – Perechi feminin
  • Caiac – Dublu Masculin categoria ușoară Vâsle
  • Caiac- Dublu Feminin categoria ușoară Vâsle
  • Caiac Canoe – Canoe Feminin
  • Gimnastică Artistică - Individual Compus, Feminin
  • Înot - 800m liber masculin
  • Înot - 200m bras masculin
  • Înot - 200 m fluture feminin
  • Înot - 100 m liber masculin
  • Înot - Ștafetă 4 x 200m liber feminin
  • Judo – Feminin 78 kg
  • Judo – Masculin 100 kg
  • Scrimă - Floretă feminin, concursul pe echipe
  • Tenis de masă - Simplu feminin
  • Tir- Trap Feminin
  • Tir- Trap Masculin
Programul complet al competiției de la Tokyo este aici. Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul Eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Programul românilor de la Jocurile Olimpice, dar și cele mai importante transmisiuni ale zilei vor fi updatate permanent pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo