Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti îl vrea la Real Madrid pe mijlocașul său preferat din Anglia! Cine i-ar putea lua locul lui Casemiro

Bianca Dumitru

Actualizat 11/12/2021 la 08:39 GMT+2

Real Madrid luptă în acest sezon atât pentru cucerirea titlului în La Liga, cât și pentru trofeul Champions League, iar în aceste condiții Carlo Ancelotti vrea să facă unele transferuri importante în perioada de mercato din iarnă. Unul dintre jucătorii doriți pe Bernabeu este Wilfred Ndidi.

Coach Carlo Ancelotti of Real Madrid during the UEFA Champions League match between Real Madrid v Internazionale at the Santiago Bernabéu Stadium on December 7, 2021 in Madrid Spain

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid pare mai hotărâtă ca niciodată să se impună în acest sezon atât în Spania, cât și la nivel internațional. Carlo Ancelotti se bazează pe o echipă puternică, a cărei linie de mijloc este formată din Casemiro, Luka Modric și Toni Kroos. Cei trei par de neînlocuit în primul 11, în lotul 'galacticilor' neexistând deocamdată un jucător care să îi poată suplini.
În contextul în care Florentino Perez ar fi dispus să se despartă de Casemiro pentru a-i face loc lui Mbappe, Ancelotti vrea să aducă pe Santiago Bernabeu un jucător din Premier League, pentru a nu risca să rămână fără vreo piesă importantă în lupta pentru titlu și pentru trofeul Champions League.
Antrenorul și-l dorește pe mijlocașul lui Leicester, Wilfred Ndidi, care se află de multă vreme în atenția sa, fiind unul dintre jucătorii săi preferați din Premier League. Tehnicianul ar fi dorit să-l transfere la Everton, în perioada în care s-a aflat pe banca englezilor, dar mutarea nigerianului de 24 de ani nu s-a concretizat. Acum, presa din Spania scrie că Ancelotti l-a pus pe Ndidi pe lista sa de dorințe pentru perioada de mercato din iarnă.
Fotbalistul a ajuns la Leicester la începutul anului 2017, fiind transferat de la Genk în schimbul a 17,6 milioane de euro. Potrivit site-ului transfermarkt.com, Ndidi este cotat în acest moment la 60 de milioane de euro și mai are contract cu englezii până în 2024.
Citește și:

Real Madrid vrea să-l aducă pe Rudiger pentru a câștiga Champions League

Șefii Realului speră la Champions League încă din acest sezon și sunt dispuși să pună la bătaie o sumă de bani pentru a-l lua pe Antonio Rudiger încă de acum și să nu aștepte finalul sezonului, când îl pot achiziționa gratis. Neamțului îi expiră contractul cu formația de pe Stamford Bridge în vară, iar Chelsea a făcut tot posibilul să i-l prelungească, fără rezultat.
Potrivit jurnaliștilor de la Marca, Real Madrid s-ar fi înțeles deja cu apărătorul, iar suma de transfer nu va fi una foarte mare - se zvonește de 30 de milioane de euro -, care ar putea să o convingă pe Chelsea să spună "da" în ianuarie. "Albaștrii" vor primi astfel o sumă nesperată pentru un fotbalist pe care îl vor pierde altfel gratis după 6 luni, astfel că există toate ingredientele să se ajungă la un acord.
"Rudiger a fost pe radarul lui Real Madrid încă din vara trecută din cauza situației sale contractuale cu Chelsea. Echipa blanco este mai hotărâtă ca niciodată să își asigure serviciile germanului, iar astăzi el a devenit un obiectiv prioritar chiar pentru luna ianuarie. Cu fiecare zi care trece fără să se reînnoiască cu Chelsea, fundașul central german se apropie tot mai mult de Real Madrid", notează Marca.
Sursa citată susține că, în următoarele 30 de zile, Chelsea va depune toate eforturile pentru a-l convinge să prelungească, pentru ca apoi, în cazul în care acest lucru nu e posibil, să ia în calcul serios cedarea lui încă din ianuarie la Real Madrid. Suma primită de la Florentino Perez va fi folosită de Tuchel ca parte din achiziționarea lui Jules Kounde, de la Sevilla, fotbalist dorit și în vară de tehnicianul de pe Stamford Bridge.
Real Madrid și-a câștigat grupa în Champions League și așteaptă tragerea la sorți de luni. "Galacticii" sunt convinși că pot ajunge în fazele finale încă din acest sezon, iar Rudiger ar fi un argument în plus pentru ca o nouă "urecheată" să ajungă în vitrina de trofee a celui mai titrat club din istorie.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo