Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB riscă să fie eliminată din Cupa României! "Nu avem soluții!" Anunțul de ultimă oră al clubului

Bianca Dumitru

Actualizat 21/10/2021 la 17:34 GMT+3

FCSB se confruntă cu mari probleme de lot și a cerut amânarea meciului cu Farul, programat duminică, 24 octombrie. După ce oficialii Farului au spus că își doresc respectarea regulamentului, managerul general al roș-albaștrilor a explicat ce se întâmplă în cadrul echipei sale.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB a rămas cu doar 11 jucători apți pentru meciul cu Farul, programat duminică, 24 octombrie, de la ora 20:30. În aceste condiții, oficialii roș-albaștrilor au cerut amânarea partidei.
Reprezentanții celor de la FCSB au depus astăzi o cerere la Liga Profesionistă de Fotbal prin care au solicitat amânarea partidei de la Ovidiu pentru care ar avea nevoie de cel puțin 13 jucători apți, lucru care nu se întâmplă în acest moment.
După ce sâmbătă, la meciul cu CS Mioveni roș-albaștrii au avut 13 fotbaliști prezenți la meci, Florin Tănase și Andrei Miron s-au accidentat și sunt indisponibili pentru partida cu Farul, ceea ce face imposibilă disputarea partidei de duminică.
Oficialii celor de la Farul Constanța nu s-au arătat foarte încântați de posibilitatea ca meciul să fie amânat, declarând că își doresc ca LPF să respecte regulamentul. Gică Popescu a punctat că meciurile pot fi amânate la o dată ulterioară doar din cauza infectărilor cu noul coronavirus și a explicat că și Farul s-a prezentat la meciuri cu mulți jucători accidentați.

"Nu avem soluții și nu dorim nimănui să ajungă aici"

După ce au cerut amânarea partidei cu Farul, contând pentru a 13-a etapă a Ligii 1, cei de la FCSB au anunțat prin vocea managerului general că și meciul cu FC Voluntari din optimile Cupei României este în pericol. Oficialii roș-albaștrilor au declarat că au fost depistate cazuri de Covid-19 și în rândul jucătorilor din academie și că până miercuri, când este programată partida din Cupă, nu vor recupera prea mulți fotbaliști.
"Avem 11 jucători valizi, cu 2 portari. Avem focar de Covid și în academie, ieri fiind depistați pozitiv Fulga, Geană, Moraru, Buhai, Bănuț și Bulimar, testarea celorlalți având loc azi.
Nu putem juca nici măcar meciul de miercuri din Cupa României pentru că singurii jucători care ies din izolare înainte de ziua în care e programat sunt Straton și Șerban (accidentat), iar niciun alt fotbalist accidentat care e negativ nu poate reveni până atunci. Nu avem soluții și nu dorim nimănui să ajungă în situația noastră.
P.S. Oricine ar putea specula regulamentele și să câștige la masa verde, 'fabricând' 5 accidentări, dar în niciun caz Hagi și Popescu", a anunțat managerul roș-albaștrilor, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.
În cazul în care FCSB nu se va putea prezenta la meciul cu FC Voluntari din optimile Cupei României, echipa lui Edi Iordănescu va fi eliminată din competiție, pentru că, potrivit regulamentului, partidele din Cupa României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitive la testările pentru Covid-19 nu se pot reprograma.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo