Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, prima reacție după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Sunt foarte surprins, o să am o discuție!"

Irina Aldea

Publicat 17/10/2021 la 23:01 GMT+3

Rapid s-a impus în această seară în meciul cu CFR Cluj, scor 2-0, în a 12-a etapă a Ligii 1. Dan Petrescu a comentat înfrângerea suferită în fața giuleștenilor.

Dan Petrescu

Credit imagine: Getty Images

Rapid a obținut în această seară prima victorie după 5 etape în Liga 1. Giuleștenii s-au impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la CFR Cluj, într-un meci din cea de-a 12-a etapă a campionatului. Rapid a deschis scorul în minutul 27, când Albu i-a trimis o pasă excelentă lui Bălan, care a scăpat nemarcat spre poartă, șutând pe jos fără a-i da vreo șansă goalkeeper-ului oaspeților.
În minutul 55, rapidiștii au profitat de o greșeală în apărarea campioanei României și și-au mărit avantajul prin Bălan, după un assist al lui Sefer. În urma acestui rezultat, Rapid a acumulat 21 de puncte și a urcat pe locul 5 al clasamentului, nemaiputând fi depășită decât de Universitatea Craiova, care o înfruntă luni, de la ora 20:30, pe Academica Clinceni.
De cealaltă parte, CFR Cluj este în continuare pe prima poziție, cu 30 de puncte, cu 6 mai mult decât FCSB și FC Voluntari, care completează în acest moment podiumul. FC Botoșani se poate apropia la 5 puncte de campioana României, în cazul unei victorii în fața Chindiei Târgoviște, în meciul de mâine.

Dan Petrescu, sincer după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Sunt supărat pe mine și pe toată echipa"

"Nu a fost cel mai bun meci al nostru. Am intrat pe teren pe vârfuri. Am intrat să jucăm, să pasăm, dar nu să luptăm, să ne batem, să stăm în teren. Sunt foarte surprins, am avut 14 zile în care ne-am pregătit foarte bine. Echipa a arătat bine și la antrenamente și la amicale. Iată că a venit meciul oficial și am arătat fix invers, în final atât am obținut. Sunt foarte supărat pe mine și pe toată echipa. Nu putem să ne plângem de nimic, de teren, de arbitri, de vreme.
Poate nu am știut să motivez echipa înainte de meci. Mă așteptam la o creștere fizică. Nu știu ce a fost, o să am o discuție cu ei, dar nu avem mult timp pentru că joi avem un meci mare, care azi a bătut cu 5-1. Dacă ne prezentăm cum am făcut-o azi, va fi greu să reușim ceva. Trebuie să arătăm mai bine în meciurile viitoare", a spus Petrescu după meci.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo