Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mihai Iosif, savuros după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Îmi doream să rămână 1-0, doar la asta mă gândeam!"

Irina Aldea

Publicat 17/10/2021 la 23:14 GMT+3

Rapid s-a impus în această seară în meciul cu CFR Cluj, scor 2-0, în a 12-a etapă a Ligii 1. Mihai Iosif a comentat pe marginea victoriei obținute cu liderul CFR.

Mihai Iosif. Credit foto: Rapid 1923

Credit imagine: Eurosport

Rapid a obținut în această seară prima victorie după 5 etape în Liga 1. Giuleștenii s-au impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la CFR Cluj, într-un meci din cea de-a 12-a etapă a campionatului. Rapid a deschis scorul în minutul 27, când Albu i-a trimis o pasă excelentă lui Bălan, care a scăpat nemarcat spre poartă, șutând pe jos fără a-i da vreo șansă goalkeeper-ului oaspeților.
În minutul 55, rapidiștii au profitat de o greșeală în apărarea campioanei României și și-au mărit avantajul prin Bălan, după un assist al lui Sefer. În urma acestui rezultat, Rapid a acumulat 21 de puncte și a urcat pe locul 5 al clasamentului, nemaiputând fi depășită decât de Universitatea Craiova, care o înfruntă luni, de la ora 20:30, pe Academica Clinceni.
De cealaltă parte, CFR Cluj este în continuare pe prima poziție, cu 30 de puncte, cu 6 mai mult decât FCSB și FC Voluntari, care completează în acest moment podiumul. FC Botoșani se poate apropia la 5 puncte de campioana României, în cazul unei victorii în fața Chindiei Târgoviște, în meciul de mâine.

Mihai Iosif, discurs savuros după ce a învins CFR Cluj

"Încerc să mă adaptez. Parcă îmi doream să rămână 1-0, dar am reușit. Când am avut 2-0 asta mi-a venit în cap, meciurile cu Sepsi și UTA. Nu le-am oferit spații. Nu cred că am făcut meciuri slabe. Au fost neatenții. Ne-am motivat foarte bine azi. Avem o supramotivație. Ne respectăm adversarii. Nu cred că Dan Petrescu are ceva de demonstrat. Are cinci campionate. A fost și un mare internațional.
Îi urez succes în Conference League. Trăim într-o lume capitalistă în care moralitatea nu își are locul. Vreau să eliberez toată presiune, tensiunea. Am simțit lipsa galeriei. Nu știu ce poate să se găsească. E viața oamenilor în joc, care e mai importantă decât acest joc. Meciurile Rapid – Dinamo nu au favorită. Sunt meciuri de 1X2. Dinamo nu este în cea mai bună poziție. Leul rănit va da totul pentru a supraviețui", a declarat Mihai Iosif după Rapid – CFR Cluj 2-0.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo