Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

AFC Hermmanstadt-FC Botoșani 1-1 | Echipa lui Mihai Teja a ratat șansa unei victorii pe final

Alex Masgras

Publicat 01/08/2022 la 22:30 GMT+3

AFC Hermannstadt și FC Botoșani au încheiat la egalitate ultima partidă a etapei cu numărul 3 din Superligă. După primele trei etape, echipa lui Mihai Teja se află la egalitate cu Farul Constanța în fruntea clasamentului, cu 7 puncte.

FC Botoșani

Credit imagine: facebook

Partida dintre AFC Hermannstadt și FC Botoșani s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Într-o partidă disputată la Mediaș, Hermannstadt a deschis scorul în minutul 53 prin Daniel Paraschiv, cel care a reluat cu latul centrarea lui Butean.
În minutul 71, Mihai Roman a fost faultat de Petrișor Petrescu, iar centralul partidei, Radu Petrescu, a dictat lovitură de la 11 metri. Un minut mai târziu, Eduard Florescu a transformat cu un șut puternic și a restabilit egalitatea între cele două.
Pe finalul partidei, FC Botoșani putea pleca cu toate cele trei puncte de la Mediaș, dar Grubac și Mihai Roman nu au putut profita de eroarea din apărarea nou-promovatei. În primă fază, portarul Iliev l-a blocat pe Grubav, după care șutul lui Mihai Roman a fost blocat de Ionuț Stoica.
În cele din urmă, partida dintre AFC Hermannstadt și FC Botoșani s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.
Citește și:

FC Botoșani, la egalitate de puncte cu Farul în fruntea clasamentului

După primele trei etape, FC Botoșani se află pe locul al doilea în Superligă. Echipa lui Mihai Teja are 7 puncte, fiind la egalitate cu liderul Farul Constanța, care are un golaveraj mai bun.
De partea cealaltă, AFC Hermannstadt a înregistrat al doilea rezultat de egalitate al sezonului. Echipa lui Marius Măldărășanu se află pe locul 8, cu 5 puncte.
În etapa a patra, AFC Hermannstadt va primi vizita celor de la FC Voluntari, în timp ce FC Botoșani va primi vizita liderului din Superligă, Farul Constanța.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo