Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un nou stadion modern pentru o echipă din SuperLigă! Anunțul făcut de club

Eurosport
DeEurosport

Publicat 19/11/2022 la 17:07 GMT+2

FC Botoșani va beneficia de un nou stadion, anunțul fiind făcut pe pagina de Facebook a moldovenilor. Noua arena va avea între 8 mii și 10 mii de locuri, toate acestea fiind acoperite

Proiect pentru noul stadion FC Botoșani

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
FC Botoșani va beneficia de un nou stadion, cu o capacitate între 8000 și 10.000 de locuri. Clubul a anunțat că au fost făcuți pași importanți pentru ca acest lucru să se realizeze, fiind nevoie acum doar de avizele organelor competente, înainte de demararea lucrărilor.
"Pași siguri spre noua arenă din Botoșani! Într-un interviu acordat pentru Botoșăneanul TV primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a anunțat faptul că Primăriei Municipiului Botoșani i-a fost livrat DALI-ul (Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenții) ce stă la baza modernizării Stadionului Municipal Botoșani.
În acest moment este nevoie de avizele organelor competențe asupra proiectului. În momentul în care avizele vor fi oferite, proiectul va fi depus de către Primăria Municipiului Botoșani la Compania Națională de Investiții astfel încât să fie demarate procesele premergătoare construirii obiectivului.
Din spusele domnului primar Cosmin Andrei capacitatea noului stadion va fi undeva între 8 și 10 mii de locuri, toate acoperite. Stadionul va avea mai multe spații comerciale a căror utilitate va fi stabilită în viitor.
Clubul F.C. Botoșani salută cu încredere demersurile Primarului Municipiului Botoșani Cosmin Andrei și este nerăbdător să-și primească suporterii într-o casă nouă și modernă",au scris cei de la FC Botoșani, pe pagina de Facebook.
Citește și:

Valeriu Iftime este neîncrezător cu privire la construcția noului stadion

În ciuda anunțului, Valeriu Iftime nu este foarte încrezător cu privire la construcția noii arene. Patronul moldovenilor a declarat că încearcă de 7 ani să atragă această investiție, însă de fiecare dată au fost invocate diverse probleme.
"Eu m-aș bucura foarte mult să se facă un stadion nou, vă dați seama. Mă lupt de 7 ani pentru asta, dar mereu au existat diverse probleme. Chiar și anul trecut au fost discuții și totul părea rezolvat, mai era un pas, dar mi-a spus domnul primar că nu poate termina documentația necesară pentru a fi trimisă la CNI.
Eu sper că după noile promisiuni, totul să se rezolve. Dar vă zic sincer, sunt sceptic. Până nu văd documentația rezolvată și trimisă la CNI...De acolo, mai sunt și alți pași de făcut, dar măcar să rezolvăm această problemă incipientă", a spus Valeriu Iftime, într-un interviu în exclusivitate pentru Digi Sport.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo