Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antrenorul lui Viking, reacție sinceră după victoria cu FCSB! "Calificarea ar reprezenta o mare surpriză"

Bianca Dumitru

Publicat 19/08/2022 la 10:14 GMT+3

FCSB a pierdut cu scorul de 1-2 meciul tur din play-off-ul Conference League, împotriva celor de la Viking. La finalul partidei, antrenorul norvegienilor a recunoscut că victoria nu este meritată, dar s-a arătat convins că echipa sa va juca mai bine în retur, pe teren propriu.

FCSB - Viking

Credit imagine: facebook

FCSB a pierdut prima manșă din play-off-ul Conference League. Într-o atmosferă superbă pe Arena Națională, echipa lui Nicolae Dică a cedat surprinzător cu scorul de 2-1 în fața celor de la Viking Stavanger.
Roș-albaștrii au dominat partida și au avut cele mai multe ocazii de gol, dar niciunul dintre jucătorii vicecampioanei României nu au reușit să trimită mingea în poartă.
La finalul meciului, unul dintre antrenorii norvegienilor a vorbit despre prestațiile celor două echipe, analizând modul în care s-a desfășurat jocul.
Morten Jensen a recunoscut că, pentru ceea ce au arătat pe teren, jucătorii săi nu meritau să câștige. În schimb, tehnicianul lui Viking a spus că în returul care va avea loc în Norvegia echipa sa va fi mai puternică, fiind obișnuită cu terenul sintetic pe care se va juca.
Citește și:

Jensen: "Calificarea noastră ar reprezenta o mare surpriză"

"A fost maximum ce puteam obține azi. Steaua (n.r. FCSB) este o echipă foarte bună, am văzut asta azi. Am fost dominați în anumite momente, dar am reușit să ieșim învingători. Cred că am obținut mai mult decât meritam astăzi.
În ciuda victoriei, cred că șansele de calificare sunt 50-50%. Este multă calitate în această echipă a Stelei. Confruntarea rămâne deschisă înaintea meciului din Norvegia.
Jucătorii mei au alergat tot meciul, au avut crampe, au sângerat, au obosit. A trebuit să folosim multă energie, pentru a putea să obținem o victorie aici. A fost foarte important să ne apărăm bine. Steaua a fost periculoasă pe centrări, dar apărarea noastră a fost eroică. Ne pricepem foarte bine la acest lucru, la apărare.
Echipa noastră este mai bună pe teren sintetic, suntem obișnuiți cu asta, sper să fim mai buni decât astăzi, pe iarbă, în special cu mingea la picior. Dar nu cred că este un avantaj pentru noi. Steaua are mulți jucători foarte buni, ar trebui să se simtă confortabil și pe teren sintetic.
Calificarea în grupele Conference League ar reprezenta o mare aventură pentru toată echipa și pentru tot orașul. Aștept un stadion plin în Norvegia, 16.000 de spectatori, și va fi o atmosferă foarte bună pentru noi. Calificarea noastră ar reprezenta o mare surpriză, Steaua este favorită.
Cred că Norvegia s-a dezvoltat mult în ultima vreme, în privința cluburilor de fotbal. Bodo/Glimt se poate califica în Champions League. În clasamentul campionatelor, Norvegia este pe locul 12. Echipa națională a Norvegiei e tot mai puternică, în ultimii zece ani ne-am dezvoltat foarte bine. Nu avem mulți bani în campionat, nu avem patroni foarte bogați, dar avem academii care produc jucători talentați", a declarat Morten Jensen, la conferința de presă.
Returul dintre Viking și FCSB este programat pe 25 august, de la ora 20:00, la Stavanger, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo