Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open 2022 | Naomi Osaka nu este dezamăgită după eliminare: "Nu sunt Dumnezeu, nu pot câștiga fiecare meci"

Romeo Ene

Publicat 21/01/2022 la 18:54 GMT+2

Naomi Osaka a fost eliminată de la Australian Open în turul al treilea de Amanda Anisimova, însă jucătoarea din Japonia nu face o tragedie din acest lucru.

Osaka Open d'Australie 2022

Credit imagine: Getty Images

Nipona, campioană anul trecut la turneul de la Antipozi,a cedat în 3 seturi contra Amandei Anisimova, noua elevă a lui Darren Cahill, la capătul celui mai spectaculos meci de la această ediție a "Openului Vesel".
Înainte de turneu, Osaka a precizat că intenționează să se concentreze mai mult pe plăcerea de a juca, decât pe goana după victorii.
Osaka a început primul Grand Slam al anului de pe poziția 14 WTA, dar va coborî enorm în clasament la finalul competiției, până pe locul 84 WTA.

Naomi Osaka nu este afectată de eliminarea de la Australian Open

Jucătoarea din Japonia a susținut o conferință de presă după meci în care a precizat că nu este supărată pentru eșec, precizând faptul că nu este Dumnezeu și nu poate menține un ritm precum cel de la Australian Open 2021 mereu.
"Am luptat pentru fiecare punct, nu pot fi supărată din cauza asta, nu sunt Dumnezeu. Nu pot câștiga fiecare meci, ar fi fost frumos să câștig din nou turneul, dar cu siguranță nu pot de fiecare dată să câștig Grand Slam-ul de la începutul fiecărui an.", a precizat nipona, după meci.
Osaka a fost vizibil supărată în timpul meciului cu Fernandez, de la US Open, pierdut cu 5-7, 7-6, 6-4, după care a anunțat că va lua o pauză de la tenis.
picture

Australian Open 2022: Rezumatul unei partide de colecţie, Naomi Osaka - Amanda Anisimova

Totuși, jucătoarea de 24 de ani a adăugat că a avut o atitudine complet diferită la primul Grand Slam al anului.
"Simt că am crescut foarte mult în acest meci. Am avut o atitudine complet diferită în ultimul meci pe care l-am jucat la New York, așa că nu sunt atât de mulțumită de rezultat, pe cât de comportamentul pe care l-am avut în timpul turneului.", a mai adăugat Osaka.
CITEȘTE ȘI:

Anisimova, în al nouălea cer după calificarea în optimi la Australian Open

Anisimova, care a trecut de Arianne Hartono și Belinda Bencic, se va întâlni cu numărul 1 mondial, Ashleigh Barty, în optimile de finală.
"Am rămas fără cuvinte, ador să joc în fața voastră aici, la Melbourne, sincer, este atât de plăcut", a spus Anisimova după meci.
"Nu mă pot opri să zâmbesc chiar și când joc, deși ar trebui să fiu serioasă. Știam că trebuie să am o coerență în joc dacă vreau să am o șansă, Naomi va juca întotdeauna bine și este o campioană absolută.
Știam că trebuie să-mi intensific jocul și să încerc să fiu agresivă, cred că asta am făcut bine în al doilea set.
Sunt atât de recunoscătoare pentru că am putut să joc atât de bine astăzi și să obțin această victorie, înseamnă foarte mult. Fiecare zi petrecută aici este o oportunitate și o experiență uimitoare.", și-a încheiat Anisimova discursul.
Câștigătoarea dintre Anisimova și Barty se va confrunta cu cea dintre Jessica Pegula și Maria Sakkari în sferturile de finală.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo