Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Demiterea lui Ronald Koeman nu a liniștit apele la Barcelona. Catalanii, doar egal cu Alaves pe Camp Nou

Irina Aldea

Actualizat 30/10/2021 la 23:58 GMT+3

Barcelona traversează o perioadă de criză și nu se regăsește. În această seară, catalanii au obținut un nou rezultat slab: doar egal cu Alaves.

Depay

Credit imagine: Getty Images

E neliniște pe Camp Nou, chiar și după demiterea lui Ronald Koeman, antrenor care nu a reușit să o readucă pe Barcelona pe linia de plutire. În această seară, cu Sergi Barjuan pe banca tehnică, catalanii au obținut un nou rezultat slab: doar o remiză cu Alaves, ocupanta locului 16 în clasamentul din La Liga.
Trupa de pe Camp Nou a deschis scorul în minutul 49 prin Depay, dar bucuria catalanilor nu a durat mult, asta pentru că Rioja a înscris golul egalării în minutul 52. Așa s-a și scris istoria partidei din etapa a 12-a. Barcelona urcă o poziție în clasament în urma acestui rezultat, până pe locul 9, având 16 puncte duă 11 meciuri jucate. Pentru catalani urmează meciul cu Dinamo Kiev din Champions League, iar mai apoi partida din deplasare cu Celta Vigo.
Catalanii au întâmpinat emoții uriașe în momentul în care Sergio Aguero a avut probleme de respirație și nu a mai putut continua partida, părăsind terenul încă din minutul 39. Argentinianul s-a întins pe gazon și a produs îngrijorare atât în tribune, cât și între colegii săi, dar și pe margine. Aguero s-a ținut de piept și gât, nu a mai putut respira normal câteva zeci de secunde și a primit îngrijiri medicale. În final, acesta a plecat în ambulanță la spital pentru investigații.

Ronald Koeman, demis! Xavi, așteptat pe Camp Nou

Ronald Koeman nu mai este antrenorul Barcelonei de miercuri seară. Oficialii clubului blaugrana au făcut anunțul demiterii tehnicianului olandez pe rețelele de socializare, la doar 3 ore după încheierea partidei cu Rayo Vallecano, din a 11-a etapă a campionatului Spaniei, în care Barcelona a fost învinsă cu scorul de 1-0.Acest rezultat rușinos, obținut în fața unei nou-promovate, a umplut paharul conducerii de pe Camp Nou, care stabilise după El Clasico să-i mai dea o șansă lui Koeman.
Xavi și-ar fi dat acordul să îl înlocuiască pe Ronald Koeman pe banca tehnică a echipei sale de suflet, iar potrivit presei din Spania va fi antrenorul Barcelonei cel puțin până în iunie 2024. Chiar dacă oficialii clubului Al-Sadd au postat un mesaj prin care au lăsat să se înțeleagă că nu sunt dispuși să-l lase pe Xavi să plece, jurnaliștii iberici anunță că tehnicianul catalan ar fi bătut deja palma cu Joan Laporta, urmând a-și face debutul pe banca echipei blaugrana sâmbătă, 6 noiembrie, contra celor de la Celta Vigo.

Barcelona – Alaves 1-1 | Echipele de start

  • Barcelona: Ter Stegen - Mingueza, Pique, E. Garcia, Alba - Nico, Busquets, Gavi - Dest, Aguero, Depay. Rezerve: Balde, Coutinho, de Jong, Demir, Ezzalzouli, Lenglet, Neto, Pena, Puig, Sanz, Umtiti. Antrenor: Sergi Barjuan
  • Alaves: Sivera - Navarro, Laguardia, Lejeune, Duarte - Moya, Ndiaye, Pons - Mendez, Joselu, Rioja. Rezerve: Aguirregabiria, Garcia, Garcia, Guidetti, Lopez, Martin, Miazga, Owono, Pellistri, Pina, Sylla, Tachi. Antrenor: Javier Calleja
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo